Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Τι παίζει απόψε» – Οι ταινίες για την Πέμπτη 6/4

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 6 Απριλίου 2023

Mega (01.20), «Σφαίρες στο Μεξικό», περιπέτεια.

Η Γκλόρια Φουέντες είναι Λατινοαμερικανίδα μακιγιέζ από το Λος Άντζελες, η οποία ταξιδεύει στην Τιχουάνα του Μεξικού για να επισκεφθεί την καλύτερή της φίλη. Σκοπός της είναι να τη βοηθήσει να… κλέψει  τις εντυπώσεις για να διακριθεί στονδιαγωνισμό ομορφιάς για τη Miss Bala. Μπλέκεται όμως άθελά της στα πόδια ενός μεξικανικού καρτέλ, που θέλει να δολοφονήσει τον διεφθαρμένο διευθυντή της Αστυνομίας, και πέφτει θύμα απαγωγής. Παράλληλα, η φίλη της αγνοείται. Θα καταφέρει η Γκλόρια να ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει μέσα της και να σώσει τη ζωή της φίλης της αλλά και τη δική της. Με τους Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ισμαέλ Κρουζ Κόρδοβα, Άντονι Μακί, Άισλιν Ντερμπέζ.

 

ΑΝΤ1 (21.00), «The Gunman: σε θέση βολής», περιπέτεια.

Το πρωί σεκιουριτάς, το βράδυ πληρωμένος δολοφόνος ήταν το 2006 ο «πολύς» Τζιμ Τέριε, ζώντας στο Κονγκό μαζί με τα παλικάρια του και την όμορφη, ιδεαλίστρια γιατρό, Άνι. Μόνο που μια νυχτερινή αποστολή τον αναγκάζει να τα εγκαταλείψει όλα. Σήμερα, ο Τζιμ προσφέρει τις υπηρεσίες του στα έργα για τις αναπτυσσόμενες χώρες, έχει και πρόβλημα υγείας, αλλά κυρίως συνειδητοποιεί ότι τον καταδιώκουν κάποιοι που σίγουρα σχετίζονται μ’ εκείνη τη μοιραία αποστολή στο Κονγκό. Ξεκινά να βρει την άκρη, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, συναντώντας συμμάχους και εχθρούς από τα παλιά και, φυσικά, την Άνι που είναι πια παντρεμένη με τη… νέμεση του Τζιμ, αλλά τον θέλει… ακόμα. Με τους Σον Πεν, Τζασμίν Τρίνκα, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ
Ράιλανς, Ρέι Γουίνστον.

 

Star (00.10), «Αποκαλύψεις», δράμα.

Ο Τομ Σάντερς, στέλεχος πολυεθνικής φίρμας και παντρεμένος με δύο παιδιά, περιμένει αρκετό καιρό τώρα την προαγωγή που πιστεύει πως δικαιούται. Όμως, την πολυπόθητη θέση κερδίζει η γοητευτική Μέρεντιθ Τζόνσον, πρώην κοπέλα του. Παρόλη την απογοήτευσή του, ο Τομ προτιμά να σιωπήσει, μέχρι τη στιγμή που η Μέρεντιθ αποφασίζει να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά προτείνοντάς του να αναβιώσουν τη σχέση τους! Ο Τομ αρνείται και η Μέρεντιθ εξοργίζεται. Τώρα η μοναδική επιλογή του είναι να τη μηνύσει για σεξουαλική παρενόχληση. Αναζητώντας βοήθεια, εκμυστηρεύεται το περιστατικό σε μερικούς συναδέλφους του, όμως η αντίδραση που συναντά είναι απογοητευτική, καθώς όλοι πιστεύουν πως συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Δραματική με τους Μάικλ Ντάγκλας, Ντέμι Μουρ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κάρολιν Γκούνταλ, Ντένις Μίλερ.

 

Οpen (23.00), «Criminal», αστυνομική.

Ο πράκτορας της CIA, Μπιλ Πόουπ, τραυματίζεται θανάσιμα σε μια μυστική αποστολή, παίρνοντας μαζί του πολύτιμες πληροφορίες για έναν επικίνδυνο χάκερ. Ένας εκκεντρικός νευροχειρουργός, όμως, αναλαμβάνει να μεταφέρει τις μνήμες του σε έναν επικίνδυνο κακοποιό, τελευταία ελπίδα των μυστικών υπηρεσιών, ώστε να προλάβουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Με τους Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Ράιαν Ρέινολντς, Τόμι Λι Τζόουνς, Γκαλ Γκαντότ, Άλις Ιβ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου