Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Τι παίζει απόψε» – Οι ταινίες για την Τρίτη 4/4

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 4 Απριλίου 2023

Mega (01.20), «Μάρτυρες δολοφονίας», περιπέτεια.

Μια συνηθισμένη εκδρομή για κάμπινγκ παίρνει απρόσμενη τροπή για δύο νεαρά αδέλφια, όταν γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας. Τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γίνονται αυτομάτως οι επόμενοι στόχοι των δολοφόνων και η θανάσιμη καταδίωξη αρχίζει. Ο πατέρας τους, Τζακ Ντάμσον, καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή όπου βρίσκεται και ξεκινά τον δικό του αγώνα να σώσει τα παιδιά του από τους εγκληματίες. Ένα αγωνιώδες θρίλερ γεμάτο δράση, όπου οι κυνηγοί μετατρέπονται σε θήραμα. Με τους Μπρένταν Φρέιζερ, Ντόμινικ Παρσέλ, Ίθαν Σάπλι, Ναόμι Άντριους.

 

Alpha (22.40), «An acceptable loss», πολιτικό θρίλερ.

Η πρώην κορυφαία σύμβουλος ασφαλείας των ΗΠΑ Ελίζαμπεθ «Λίμπι» Λαμ έχει αποσυρθεί πια από την ενεργό δράση και εργάζεται ως καθηγήτρια. Μια λανθασμένη απόφασή της, που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αμάχων, κάνει το παρελθόν της να επιστρέψει. Οι ενοχές της την οδηγούν να αποκαλύψει την αλήθεια, όμως παλιοί συνεργάτες της δεν θα της το επιτρέψουν. Το «An acceptable loss», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζόε Σαπέλ, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγου, στις 13 Οκτωβρίου 2018. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αριστούργημα, αλλά για τους φαν του συγκεκριμένου είδους δεν είναι και κακό – εκείνοι θα το ευχαριστηθούν. Με την Τζέιμι Λι Κέρτις και μαζί της τους Τίκα Σάμπτερ, Μπεν Ταβασόλι και Ντιάνα Ντούναγκαν.

 

Star (00.30), «24 ώρες προθεσμία», περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας.

Ο Τράβις Κόνραντ, ένας πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων, αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιου του. Ένας παλιός συνάδελφός του τού κάνει μια δελεαστική πρόταση με μεγάλο οικονομικό όφελος: να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί ακριβώς σε είκοσι τέσσερις ώρες. Ο Τράβις θα δεχτεί την πρόταση, αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός, με αποτέλεσμα να δεχτεί πυρά από την Ιντερπόλ. Και ενώ νομίζει ότι όλα τελείωσαν, ξυπνάει στο τραπέζι μιας χειρουργικής αίθουσας. Με τους Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ρούτγκερ Χάουερ.

 

Open (23.45), «Κόκκινη αυγή», δράσης.

Μετά την αιφνιδιαστική κατάληψη της πόλης τους από Βορειοκορεάτες στρατιωτικούς, μια ομάδα εφήβων υπό την ηγεσία ενός πεζοναύτη αρχίζουν έναν σκληρό ανταρτοπόλεμο με σκοπό να απωθήσουν τους εισβολείς και να απελευθερώσουν την πόλη τους. H ταινία αποτελεί ριμέικ -όχι ιδιαίτερων αξιώσεων ωστόσο- της γνωστής ταινίας δράσης του 1984, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πρόωρα χαμένος Πάτρικ Σουέιζι. Στην προκειμένη παίζουν οι Κρις Χέμσγουορθ, Τζος Πεκ, Τζος Χάτσερσον, Αντριάν Παλίκι και Κόνορ Κρουζ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου