Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Τι παίζει απόψε» – Οι ταινίες για την Παρασκευή 31/3

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 31 Μαρτίου 2023

ΕΡΤ1 (23.20), «Κατάχρηση εξουσίας», δράμα.

Ένας αστυνομικός (Νίκος Κούρκουλος) προσπαθεί να ανακαλύψει τον δολοφόνο του αδελφού του που ήταν πιανίστας και μορφινομανής. Ως μέλος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθεί να εντοπίσει τον αρχηγό μιας σπείρας εμπόρων ναρκωτικών. Όμως ο ανορθόδοξος τρόπος δράσης του αναστατώνει τους ανωτέρους του. Παρ’ όλα αυτά, τού επιτρέπουν να συνεχίσει τις έρευνες, επειδή είναι άγνωστος στον υπόκοσμο. Όταν η σπείρα ανακαλύπτει ότι είναι αστυνομικός τον καθιστά διά της βίας ναρκομανή, αλλά εκείνος καταφέρνει να αποτοξινωθεί και να συλλάβει τελικά τον εγκέφαλο της σπείρας. Σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου, με τους Νίκο Κούρκουλο, Μπέτυ Λιβανού, Μάνο Κατράκη, Γιάννη Αργύρη και Ανδρέα Φιλιππίδη.

ANT1 (01.45), «Η βασίλισσα», δράμα.

Μεγάλη Βρετανία, καλοκαίρι του 1997. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, μετά το διαζύγιό της από τον Κάρολο και την απομάκρυνσή της από τη βασιλική οικογένεια, είναι πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Μπάκινγχαμ. Τα νέα του θανάτου της όμως πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο Λονδίνο και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι Βρετανοί θρηνούν την πριγκίπισσα της καρδιάς τους και ζουν ένα άνευ προηγουμένου εθνικό πένθος. Η βασιλική οικογένεια όμως δεν δείχνει καμία προθυμία να εκφράσει δημοσίως τη θλίψη της. Η απομόνωση στο κάστρο του Μπαλμόραλ  και η σιωπή της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλούν το κοινό αίσθημα και οι πρώτες αρνητικές αντιδράσεις φαίνονται στον ορίζοντα. Με τους Έλεν Μίρεν, Μάικλ Σιν, Άλεξ Τζένινγκς, Ρότζερ Άλαμ, Τζέιμς Κρόμγουελ.

 Alpha (01.40), «Βαν Χέλσινγκ», περιπέτεια φαντασίας.

O θρυλικός κυνηγός τεράτων Βαν Χέλσινγκ καλείται από το Βατικανό να αναλάβει μια νέα αποστολή, που αφορά την εξολόθρευση ενός κόμη στα ομιχλώδη όρη της Τρανσυλβανίας. Πρόκειται για τον κόμη Δράκουλα, ο οποίος φαίνεται να έχει απλώσει το αιματηρό δίχτυ της εξουσίας του σε ολόκληρη την περιοχή. Ο Βαν Χέλσινγκ καλείται να συνεργαστεί μετην τοπική πριγκίπισσα Άνα Βαλέριους, της οποίας η οικογένεια έχει πέσει θύμα των σκοτεινών δυνάμεων του κόμη. Ο Βαν Χέλσινγκ είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με τον αιμοδιψή αντίπαλο και τους ακόλουθούς του. Με τους Χιου Τζάκμαν, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Ρίτσαρντ Ρόξμπεργκ, Ντέιβιντ Γουέναμ.

 Σκάι (01.00), «Κωδικός: Τζερόνιμο», δράσης.

Ένας κρατούμενος από το Γκουαντάναμο παρέχει στη CIA πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή τοποθεσία του μυστικού κρησφύγετου του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Με την πεποίθηση ότι έχουν βρει τον στόχο τους, οι αμερικανικές Αρχές δημιουργούν μια εξαιρετική ομάδα πεζοναυτών, χωρίς να τους πουν από την αρχή ότι ο στόχος τους είναι ο πιο καταζητούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Τα μέλη της ομάδας ξεκινούν για την αποστολή τους, που θα καταλήξει σε μια τολμηρή νυχτερινή επιδρομή για να βρουν τον Μπιν Λάντεν. Με τους Καμ Γκιγκάντετ, Ένσον Μάουντ, Φρέντι Ροντρίγκεζ, Xzibit, Κάθλιν Ρόμπερτσον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου