Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Τι παίζει απόψε» – Οι ταινίες για την Τετάρτη 29/3

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 29 Μαρτίου 2023

Μega (01.20), «Extinction», τρόμου.

Έπειτα από χιλιάδες χρόνια εξέλιξης και υπεροχής, η ανθρωπότητα απειλείται από άγνωστη μόλυνση. Οι συνέπειες είναι δραματικές, αφού οι άνθρωποι σε λίγες μέρες μετατρέπονται σε άγρια πλάσματα. Δύο άντρες, ο Πάτρικ και ο Τζακ, αλλά και η κόρη του Τζακ, Λου, είναι οι μόνοι επιζώντες. Ωστόσο, δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε καν να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Η μετα-αποκαλυπτική ταινία τρόμου του 2015 σε σκηνοθεσία Miguel Ángel Vivas, ο οποίος έγραψε επίσης το σενάριο με τον Alberto Marini, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Y pese a todo» του Juan de Dios Garduño. Κακή δεν τη λες, καθώς κρατάει αμείωτο το σασπένς. Mε τους Μάθιου Φοξ, Τζέφρι Ντόνοβαν, Κουίν ΜακΚόλγκαν, Βαλέρια Βερό.

 

Alpha (00.45), «Βάσιμη αμφιβολία», αστυνομικό θρίλερ.

Για τον ανερχόμενο Δικηγόρο Μιτς Μπρόκντεν δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να τον εμποδίσει να διαπρέψει στο πεδίο της δικαιοσύνης. Όλα όμως αλλάζουν, όταν κατά λάθος χτυπήσει με το αυτοκίνητό του έναν άνθρωπο, ο οποίος χάνει τη ζωή του. Αρχικά, αποφασίζει να μην εμπλακεί ο ίδιος στο γεγονός. Όταν όμως διαπιστώνει ότι ένας άλλος άντρας έχει συλληφθεί αδίκως και οδηγείται σε δίκη, ο Μπρόκντεν αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπιση του άτυχου άντρα. Παρά το ότι η ταινία διαθέτει έναν «τεράστιο» Σάμιουελ Τζάκσον, οι κριτικοί την… έθαψαν, ενώ δεν συγκίνησε ιδιαίτερα ούτε το κοινό. Μάλλον… κούρασε. Εκτός από τον Τζάκσον παίζουν ο Ντομινίκ Κούπερ, η Γκλόρια Ρόμπεν και ο Ράιαν Ρόμπινς.

 

Star (21.00), «Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ», βιογραφική.

Ο Αμερικανός αστυνομικός Ρίτσαρντ Τζούελ σώζει ηρωικά χιλιάδες ζωές από μια βόμβα που εκρήγνυται κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, αλλά κατηγορείται άδικα από τους δημοσιογράφους και τον Τύπο, που αναφέρουν ψευδώς ότι ήταν τρομοκράτης. Σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Κλιντ Ίστγουντ και σε σενάριο του Μπίλι Ρέι, βασίζεται στο άρθρο του «Vanity Fair» του 1997 «Ο αμερικανικός εφιάλτης: Η μπαλάντα του Richard Jewell» της Μαρί Μπρένερ. Η ταινία δεν εξιτάρει και αυτό παρά το αξιόλογο καστ. Με τους Σαμ Ρόκγουελ, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Ολίβια Γουάιλντ, Κάθι Μπέιτς.

 

Open (21.00), «Ο αριστερόχειρας», δράμα.

Ο Μπίλι Χοπ, επαγγελματίας μποξέρ, μετά τον άδικο χαμό της γυναίκας του οδηγείται σε ένα προσωπικό αδιέξοδο, το οποίο του στοιχίζει την κηδεμονία της κόρης του. Έχοντας φτάσει στον πάτο, γνωρίζει τον ιδιοκτήτη ενός μικρού συνοικιακού γυμναστηρίου, ο οποίος ήταν κάποτε μποξέρ, και με τη βοήθειά του αρχίζει σταδιακά να ορθοποδεί για να διεκδικήσει ξανά τη ζωή του. Η ταινία γνώρισε επιτυχία, ενώ υπήρξε υποψήφια για αρκετά κινηματογραφικά βραβεία. Παρ’ όλα αυτά, κοινό και κριτικοί δεν την πολυαγάπησαν. Με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Ναόμι Χάρις, Φόρεστ Γουίτακερ.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» στις 29/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου