Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Οι ταινίες της βραδιάς

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 27 Μαρτίου 2023

Αναλυτικά οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας, απόψε το βράδυ.

■ Μega (01.20), «Guernica», ιστορικό πολεμικό δράμα. 1937: Οι γραμμές έχουν πια τραβηχτεί, όλοι έχουν επιλέξει πλευρές… Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Καθώς οι κάτοικοι της ισπανικής Γκερνίκα, που ενέπνευσε και τον διάσημο πίνακα-σήμα κατατεθέν του Πάμπλο Πικάσο, ζουν τις συνέπειες του εμφυλίου πολέμου, ένας Αμερικανός πολεμικός ανταποκριτής, ο Χένρι, μυστικά επιλέγει να ενώσει τις δυνάμεις του με την Τερέζα, μια Ισπανίδα υπεύθυνη της κυβέρνησης για τη
λογοκρισία των ειδήσεων, προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια που βάζει το αυταρχικό καθεστώς
στην αλήθεια. Όλα όμως ανατρέπονται όταν οι ναζιστικές δυνάμεις αποφασίζουν να
βομβαρδίσουν τη μικρή αυτή βασκική πόλη. Ανάμεσα στα συντρίμμια κτιρίων και ανθρώπινων ζωών, οι δυο τους θα ανακαλύψουν ότι η ελεύθερη δημοσιογραφία είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η φρίκη του πολέμου. Ιστορικό πολεμικό δράμα με τους Τζέιμς Ντ’ Άρσι, Μαρία Βαλβέρδε, Τζακ Ντάβενπορτ.

■ Alpha (22.40), «Ο κανόνας της σιωπής», δραματική περιπέτεια. Δεκαετίες έπειτα από μια αιματηρή ληστεία, ένα πρώην μέλος της επαναστατικής ομάδας Weather Underground παραδίδεται στις Αρχές.
Ενώ καλύπτει την ιστορία, ο δημοσιογράφος Μπεν Σέπαρντ ανακαλύπτει ότι ο πρόσφατα χήρος δικηγόρος Τζιμ Γκραντ ήταν επίσης μέλος της συγκεκριμένης ομάδας. Ο Γκραντ καταφέρνει να ξεφύγει
από τους πράκτορες του FBI που τον παρακολουθούν, ελπίζοντας να εντοπίσει την πρώην αγαπημένη του, Μίμι, η οποία ανήκει ακόμα στην ομάδα, ώστε να την πείσει να πει την αλήθεια για να αποδείξει την αθωότητά του και να σώσει την κόρη του. Με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σάια Λα Μπεφ, Τζούλι Κρίστι, Σούζαν Σαράντον, Νικ Νόλτε.

■ Open (21.00), «Η αρπαγή 3», περιπέτεια δράσης. Ο μυστικός πράκτορας Μπράιαν Μιλς επιστρέφει για μια τελευταία περιπέτεια. Ενώ προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγό του, εκείνη βρίσκεται άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά του και εκείνος κατηγορείται για τη δολοφονία της. Τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές ικανότητές του με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους και να προστατεύσει την κόρη του. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να ξεφύγει από το ανθρωποκυνηγητό που έχουν στήσει η CIA και το FBI για να τον συλλάβουν. Με τους Λίαμ Νίσον, Φόρεστ Ουίτακερ, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν, Ντάγκρεϊ Σκοτ.

■ EΡΤ2 (22.00), «Έγγαμος βίος», δραματική σάτιρα. 1949. Ο Χάρι, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, εξομολογείται στον καλύτερό του φίλο Ρίτσαρντ ότι είναι ερωτευμένος με την κατά πολύ μικρότερή του Κέι. Όταν ο Ρίτσαρντ γνωρίζει την Κέι, αποφασίζει ότι τη θέλει για τον εαυτό του. Τι σκέφτεται πραγματικά ο άνθρωπος που κοιμάται δίπλα σου; Πόσο καλά γνωρίζεις τον καλύτερό σου φίλο; Πόσο
εμπιστεύεσαι τον σύζυγό σου; Με εξαιρετικό καστ -τους Τιμ Ρόμπινς, Γκρέτα Σκάκι, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Πίτερ Γκάλαχερ- που αποτελεί και τον νούμερο ένα λόγο για να το δούμε!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου