Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Οι ταινίες της βραδιάς

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 24 Μαρτίου 2023

Αναλυτικά οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας, απόψε το βράδυ.

■ Mega (02.20), «Φόνος εν ώρα υπηρεσίας», μυστηρίου. Η Χέιλι Ντιν, πρώην εισαγγελέας και ψυχολόγος, βοηθά τον καλύτερό της φίλο, ντετέκτιβ Γκάρλαντ Φίντσερ, στην εξιχνίαση της απροσδόκητης δολοφονίας ενός συναδέλφου του, με τον οποίο υπηρετούσαν στο Σώμα Πεζοναυτών. Παρότι ο φόνος έγινε εκτός ναυτικής βάσης, την υπόθεση αναλαμβάνει η στρατιωτική αστυνομία, αποκλείοντας την περιοχή. Έχοντας στη διάθεσή της μια ολοένα αυξανόμενη λίστα υπόπτων, ακολουθεί τις ενδείξεις για να βρει τον δολοφόνο. Όταν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας εμφανίζεται στο ίδιο πάρκο όπου βρέθηκε ο φίλος του Φίντσερ, η υπόθεση παίρνει μια εντελώς νέα τροπή. Με τους Κέλι Μάρτιν, Βιβ Λίκοκ, Νάνσι Γκρέις, Λόρεν Χόλι, Μάθιου Μακόλ.

■ ΑΝΤ1 (23.15), «Το Σινικό Τείχος», περιπέτεια. Η ιστορία, με τη σκηνοθετική υπογραφή του τεράστιου Ζανγκ Γιμού, συναντά δύο μισθοφόρους, τον Γουίλιαμ του Ματ Ντέιμον και τον Τοβάρ του Πέδρο Πασκάλ, καθώς, γύρω στο 1000 μ.Χ., φτάνουν άθελά τους στο Σινικό Τείχος και συλλαμβάνονται από το Ανώνυμο Τάγμα που φυλά την πύλη του. Οι δύο άντρες αναζητούν πολύτι- μο μπαρούτι, αλλά το Τάγμα έχει να αντιμετωπίσει μιλιούνια πράσινα δρακάκια με μια όμορφα διακοσμημένη βασίλισσα. Η νεαρή στρατηγός Λιν Μέι θα αξιοποιήσει τη δεινότητα και το θάρρος στη μάχη του Τοβάρ και του Γουίλιαμ και κάπου εκεί θα προκύψει και ένας παραμυθένιος έρωτας. Mε τους Ματ Ντέιμον, Γουίλεμ Νταφόε, Άντι Λάου, Πέδρο Πασκάλ.

■ Alpha (00.15), «Άτακτος παππούς», κωμωδία. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή-παππού που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον εγγονό του, τον Ζακ Έφρον. Ο μετρημένος Τζέισον
Κέλι δέχεται να κάνει το ταξίδι με τον παππού του, Ντικ, τον ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού, με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μαζί τους παίζουν οι Ζόι Ντόιτς, Όντρεϊ Πλάζα και Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ.

■ Open (23.00), «Αντίο Κρίστοφερ Ρόμπιν», δράμα. Μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου ένας συγγραφέας επιστρέφει στην οικογένειά του, έχοντας υποστεί μετατραυματικό στρες που τον δυσκολεύει στη συγγραφή ενός καινούργιου έργου. Αποφασισμένος να το ξεπεράσει, μετακομίζει με τη γυναίκα του, τον εξάχρονο γιο του, Κρίστοφερ Ρόμπιν, και την νταντά του στην εξοχή.

Εκεί αρχίζει να γράφει για τις περιπέτειες του γιου του με τα λούτρινα παιχνίδια του, με κεντρικό ήρωα τον αρκούδο του,Έντουαρντ, τον οποίο θα μετονομάσει σε Γουίνι. Όταν εκδοθεί το βιβλίο θα κάνει πάταγο, αλλά το τίμημα θα είναι τεράστιο… Βασισμένο στη ζωή του δημιουργού του διάσημου χαρακτήρα Γουίνι το Αρκουδάκι (Winnie the Pooh). Για τον ρόλο της στην ταινία η Κέλι Μακ Ντόναλντ («Gosford Park») ήταν υποψήφια για το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου στα FAFTA.

Μαζί της οι Ντόμναλ Γκλίσον και Μάργκοτ Ρόμπι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου