Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νίκος Κοκλώνης: «Έρχεται το “Fame Story” τον Σεπτέμβριο – Το “Dr. Oz” γράφει εκπομπές, από τον Ant1 εξαρτάται» (Βίντεο)

Μίλησε για το J2US, την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και για το συμβόλαιο της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε απαντήσεις στις κάμερες για τα τηλεοπτικά projects που υπάρχουν στην τηλεόραση αλλά και γι αυτά που θα έρθουν.

Συγκεκριμένα μίλησε για το J2US, την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και για το συμβόλαιο της Σίσσυς Χρηστίδου με το Mega.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεώνει στο MEGA. Δεν είναι για καθημερινό, είναι για Σαββατοκύριακο».

Και τόνισε: «Έρχεται το Secret Song στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού».

Για το Fame Story, είπε: «Έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο».

Για την επιστροφή της αγαπημένης στο κοινό Σοφίας Αλιμπέρτη, υπογράμμισε: «Το Dr.Oz αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει γυρίσματα, γράφει εκπομπές. Ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Τη Σοφία Αλιμπέρτη την ήθελα σαν τρελός στο J2US, είναι ένας έρωτας που κρατάει από το καλοκαίρι. Ζω για την πρεμιέρα του Dr.Oz για να δω το comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά».

Όσο για την αντίδραση του Περικλή Κονδυλάτου μετά την αποχώρησή του από το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Οι κριτές αγαπάνε όλα τα ζευγάρια. Εμείς κάνουμε ένα φιλανθρωπικό σόου. Ο Περικλής, που τον αγαπάω πολύ, δεν έχει φωνή, είναι όπως εγώ – μη σου πω και χειρότερος. Όλα τα ζευγάρια μου στέλνουν μηνύματα όταν φεύγουν, γιατί νομίζουν ότι είναι ο Παβαρότι».

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου