Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Οι ταινίες της βραδιάς

Οι ταινίες που παίζει η τηλεόραση απόψε 21 Μαρτίου 2023

Αναλυτικά οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας, απόψε το βράδυ.

■ Mega (01.20), «Μπάτσος διαμάντι», κωμωδία. Πριν από δύο χρόνια ο ταλαντούχος διαρρήκτης κοσμημάτων Μάιλς Λόγκαν είχε σχεδιάσει τη ληστεία της ζωής του, με λάφυρο διαμάντι αξίας 20.000.000 δολαρίων. Ανάμεσα όμως στα μέλη της συμμορίας ήταν και ο Ντίκον που δεν ήταν διατεθειμένος να μοιραστεί το διαμάντι με κανέναν. Η εμφάνιση της Αστυνομίας ανατρέπει τα σχέδια όλων και ο Μάιλς μόλις που κατορθώνει να το σκάσει, κρύβοντας το διαμάντι σε έναν αεραγωγό.
Τελικά δεν διαφεύγει τη σύλληψη και μέχρι τη στιγμή της αποφυλάκισης στο μυαλό του βρίσκεται η στιγμή που θα ανακτήσει το διαμάντι. Δύο χρόνια μετά παγώνει στη θέα του κτιρίου που
είχε αφήσει τότε πίσω του ως οικοδομή. Πρόκειται για το 37ο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες! Ειρωνεία, γκαντεμιά και όλα τα στραβά… Για να επιτύχει τον σκοπό του, υπάρχουν δύο τρόποι: να εισαχθεί ως κρατούμενος ή να εμφανιστεί ως ντετέκτιβ! Χαριτωμένη ταινία από τον σκηνοθέτη του «Φλάμπερ», Λες Μέιφιλντ, με τους Μάρτιν Λόρενς, Λουκ Ουίλσον, Πίτερ Γκριν.

■ Αlpha, (00.20), «Επικίνδυνος θαυμαστής», θρίλερ. Η ιστορία ακολουθεί τον Μόουζ, έναν εμμονικόθαυμαστή του χολιγουντιανού σταρ ταινιών δράσης Χάντερ Ντάνμπαρ, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να γνωρίσει από κοντά το ίνδαλμά του. Ωστόσο, η εμμονή του θα τον οδηγήσει σε ακραίες, επικίνδυνες ενέργειες και τρομακτικές καταστάσεις. Με τους Τζον Τραβόλτα, Ντέβον Σάουα, Άνα Γκόλτζα.

■ Star (02.30), «Τα καλά παιδιά», περιπέτεια. Ο Χένρι Χιλ μεγαλώνει σε μια ιταλοαμερικανική γειτονιά του Μπρούκλιν και ονειρεύεται να διεισδύσει στο κύκλωμα των ισχυρών της μαφίας. Κάποια στιγμή αποφασίζει να κάνει μια ληστεία με τους γκάνγκστερ φίλους του, Τζίμι και Τόμι. Κατά τη διάρκεια της ληστείας αυτοί σκοτώνουν οποιονδήποτε παίρνει μέρος σε αυτή και έτσι ξεκινάνε να σκαρφαλώνουν στην ιεραρχία της μαφίας. Ο ένας φόνος διαδέχεται τον άλλο και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ριψοκίνδυνα. Κλασικό, λατρεμένο έργο -που πήρε, δικαίως φυσικά, Oscar Καλύτερης Ταινίας,
ενώ έφερε εισπράξεις 47.100.000 δολαρίωντου μεγαλύτερου εν ζωή Αμερικανού σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε (φυσικά), με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρέι Λιότα, Τζο Πέσι, Λορέιν Μπράκο, Πολ Σορβίνο.

■ Οpen (21.00), «Χωρίς οικογένεια», δραματική περιπέτεια. Το «Χωρίς οικογένεια» γράφτηκε τον 19ο αιώνα και παραμένει έως σήμερα μία από τις δημοφιλέστερες ιστορίες για παιδιά, με μηνύματα υπέρ της αξίας της οικογένειας, αυτή που ψάχνει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του ο μικρός Ρεμί. Περιέργως το βιβλίο δεν το είδαμε παρά μόνο σε ασπρόμαυρα φιλμ των 30s, ενώ ανανέωσε το ενδιαφέρον των παιδιών χάρη σε μια εμπνευσμένη σειρά ανιμέ που δημιουργήθηκε στα τέλη της
δεκαετίας του ’70. Η συγκεκριμένη όμως είναι αξιοσημείωτη μεταφορά, με τους Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν, Βιρζινί Λεντουαγέν, Τζόναθαν Ζακάι, Ζακ Περίν.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου