Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μεταξύ ΣΚΑΪ και Alpha ο Μάρκος Σεφερλής – O γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ήδη γράψει όλο τον αριθμό επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού μέχρι και το τέλος σεζόν και οι εγγραφές για τη νέα σεζόν έχουν προς το παρόν ακυρωθεί

 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του ΑΝΤ1, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφωνία έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος για τη συνέχεια του «5Χ5». Αν και οι αρχικές συζητήσεις έδειχναν πως θα υπάρξει συμφωνία, τελικά όλα ανατράπηκαν στη συνέχεια.

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ήδη γράψει όλο τον αριθμό επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού μέχρι και το τέλος σεζόν και οι εγγραφές για τη νέα σεζόν έχουν προς το παρόν ακυρωθεί. Καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν πως ο σταθμός, σε κάθε περίπτωση, έχει αποφασίσει τη συνέχεια του τηλεπαιχνιδιού, και μάλιστα αναζητείται γυναίκα παρουσιάστρια. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος Σεφερλής έχει κάνει επαφές τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με τον Alpha.

Στον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και ενδεχομένως για μια νέα κωμική εκπομπή και στον Alpha, σύμφωνα με πληροφορίες, για το «Deal» ή για το «Μεγάλο Παζάρι», που το κανάλι σχεδιάζει να επαναφέρει στους δέκτες μας. Σε κάθε περίπτωση, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλη κινητικότητα στον τομέα των παρουσιαστών των ψυχαγωγικών εκπομπών και η κατάσταση δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν από το Πάσχα.

 

 

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 10/3

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου