Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χόλυγουντ καλεί …παπά Μιχάλη – Η επιτυχία του «Σασμού» φέρνει συνεχώς νέες προτάσεις στον κρητικό ηθοποιό

Μεγάλη ζήτηση για τον Μιχάλη Αεράκη

Η επιτυχία του “Σασμού” και η μεγάλη προσωπική εμφάνιση του Μιχάλη Αεράκη ως ιερέα έφερε και άλλα! Δεν έχουν σταματημό οι προτάσεις τώρα και από το εξωτερικό! Μάλιστα ο ίδιος δέχτηκε πρόταση από Χολιγουντιανή εταιρεία για ένα σημαντικό ρόλο ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν σε δέκα μέρες στην Θεσσαλονίκη! Το αποκαλύπτει ο εξάδερφός του Γιώργος Αεράκης με τον οποίο συναντήθηκαν πρόσφατα!

“Χόλυγουντ καλεί Μιχάλη Αεράκη

Έχω νέα, μου είχε πει στο τηλέφωνο πριν από λίγες μέρες. Θα σου τα πω όμως από κοντά. Πάρε την Ρένα και ελάτε στα Χανιά να σας δούμε. Δεν ήθελα παρακάλια. Την τελευταία φορά που ειδωθήκαμε είχε έλθει αυτός στο Ηράκλειο.

Πήγαμε. Πάντα μας αρέσει να πηγαίνουμε. Με τον κορονοϊό και την διαμονή του Μιχάλη στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Σασμού» είχαμε δυο χρόνια να πάμε. Αυτήν την εποχή με καιρό σαν και αυτόν που απολαμβάνουμε, τα Χανιά είναι πανέμορφα.

Μου είπε για την πρόταση που δέχτηκε από Χολιγουντιανή εταιρεία, τον ρόλο, τα γυρίσματα που ξεκινούν σε δέκα μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Όσο πίναμε τον καφέ μας χτύπησε το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη ο άνθρωπος που θα τον μυήσει για τις ανάγκες του ρόλου στην γλώσσα Παστούν.

Υπερήφανος για σένα Μιχάλη. Εύγε. Σου αξίζει. Με την βέργα σου* όλα αυτά!

*Έκφραση εξαιρετικής εκτίμησης και σεβασμού που την λένε στο χωριό μας για κάποιον που χωρίς βοήθεια παρά μόνο με το πείσμα, την εργατικότητα και την επιμονή του κατορθώνει και χαράζει πορεία δύσκολη, αναγνωρίσιμη και κυρίως επιτυχημένη.”! γράφει ο πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου