Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην κορυφή της τηλεθέασης το Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη

Σα να μην πέρασε μια μέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα. Επέστρεψαν από τις διακοπές καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης και «σαρώνοντας» τα δυναμικά κοινά.

Χθες η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τηλεθέαση 20,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, αναδεικνύοντάς την σε βασίλισσα της πρωϊνής ζώνης και αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες εκπομπές. Ηταν, βεβαίως το Mega Καλημέρα η συνέχεια της εντυπωσιακής πορείας που καταγράφει η Κοινωνία Ωρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που χθες κατέγραψαν ποσοστό 20,2%.

Δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, βρίσκεται και φέτος ο –πάντα ετοιμόλογος και ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν γύρω μας– Κώστας Τσουρός, που θα δίνει το δικό του στίγμα στα θέματα της εκπομπής. Την παρέα στο πλατό συμπληρώνουν με χιούμορ, αυθορμητισμό και θετική ενέργεια η Άννα Ζηρδέλη, το νέο πρόσωπο στο «MEGA Καλημέρα», και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας. Την πολιτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Χριστίνα Κοραή.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, παρασκήνιο, μικρές και μεγάλες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο που αξίζει να γνωρίζουμε, θέματα της καθημερινότητας που μας απασχολούν όλους, θα έχουν τη θέση τους στην ατζέντα της εκπομπής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου