Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νίκος Διαμανταρίδης: «Δεν μου λείπει η παρουσίαση του καιρού, το έζησα – Η τηλεόραση δεν μου χάρισε θαυμαστές»

Ο Νίκος Διαμανταρίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το δελτίο καιρού που τον έκανε γνωστό, τις απίθανες ιστορίες από όταν παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του MEGA, και τον λόγο που χαίρεται που βγαίνει στην σύνταξη.

Ο Νίκος Διαμανταρίδης μίλησε στα επαγγελματικά του, καθώς και για στιγμές από τις συνεργασίες του στην τηλεόραση.

«Όταν τέλειωσα τον στρατό δούλευα σε φροντιστήρια και ένας φωτογράφος με έβαλε να κάνω διαφημιστικό, μετά πήγα στο MEGA για τον καιρό. Μου είπε η Ρίκα Βαγιάνη να λέω τον καιρό γιατί ήμουν φυσικός. Όταν διορίστηκα στο Γαλαξίδι με πήραν για τον καιρό στο δελτίο. Η Ναταλία Γερμανού έχει ένα χάρισμα, την πένα, είναι ταλέντο. Τη Ρίκα Βαγιάνη και τον Γιάννη Δημαρά τους θαύμαζα πολύ. Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε στο στούντιο της Παιανίας, ήταν ένα κοριτσάκι, είναι ταλέντο».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσίαση του δελτίου καιρού, αλλά και για τα συναισθήματά του που… βγαίνει στην σύνταξη.

«Δεν μου λείπει η παρουσίαση του καιρού, το έζησα, ήταν καταπληκτική εποχή. Η τηλεόραση δεν μου χάρισε θαυμαστές, λέγανε «α ο καιρός». Και ζούσα και ζω σε πάρτι, περνάω καλά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος λέω «πέρασες καλά». Το γεγονός ότι κάποιος δεν έχει παντρευτεί δεν σημαίνει δεν έχει συντροφιά. Χαίρομαι πολύ που θα βγω στην σύνταξη», κατέληξε κλείνοντας ο Νίκος Διαμανταρίδης.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου