Connect with us

Hi, what are you looking for?

Time Out

“Ο Μαγικός Αυλός” σε δύο τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη”

Το Σάββατο 6/4 στις 17.30 & την Κυριακή 7/4 στις 12.00

Κατόπιν της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η παράσταση για παιδιά ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη θα δοθούν δύο τελευταίες παραστάσεις για το κοινό στις 6-4 & 7-4 για όσους δεν το είδαν αλλά και για όσους θέλουν να το ξαναδούν!!!!

Οι παραστάσεις για σχολεία και συλλόγους ολοκληρώνονται τις διακοπές του Πάσχα!

Η δύναμη της αγάπης , της αλήθειας, της αυταπάρνησης και του ηρωισμού σε δύο πράξεις. Αγαπημένο έργο του Wolfang Amadeus Motsart σε λιμπρετο Emanouel Schikaneder.Είναι Η τελευταία όπερα που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης. Το λιμπρέτο εκφράζει με συμβολικό τρόπο τα ανθρώπινα ιδεώδη του ΕυρωπαΪκού Διαφωτισμού τα οποία όμως παραμένουν πάντα επίκαιρα!!!

Η μουσική του Μαγικού Αυλού έχει τη δύναμη να ανοίγει δρόμους να καθοδηγεί και να αλλάζει προς το καλύτερο τη μοίρα και τις ζωές των ανθρώπων!!!

Ο Μαγικός Αυλός είναι ένα όμορφο παραμύθι, το οποίο προσεγγίζει την πραγματικότητα !

Ένα έργο γεμάτο γεμάτο από πλούσια συναισθήματα ,όμορφες εικόνες, κοστούμια, σκηνικά, φωτισμούς, σπαθογραφίες, μουσική και τραγούδια!! ένας ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν…….

Είναι η ιστορία του Πρίγκιπα Ταμίνο ο οποίος προσπαθεί να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Παμίνα , την μητέρα της Βασίλισσα της Νύχτας , τον Βασιλιά Σαράστρο αλλά και ολάκερη την πολιτεία από Μονόστατο τον μάγο! Σε αυτή του την προσπάθεια πολύτιμη βοήθεια προσφέρει ο Παπαγγένο – (άνθρωπος –πουλι) με τον Μαγικό Αυλό του!!

Το έργο είναι διαδραστικό, διότι τα παιδιά έχουν πάντα την επιθυμία να επεμβαίνουν υπέρ του καλού και του δίκαιου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου