Connect with us

Hi, what are you looking for?

Time Out

“Κουραμπιέδες από χιόνι”: Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η ταινία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια παρουσιάστηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό χριστουγεννιάτικο σκηνικό 

ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΕΛΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΙΑΔΝΗ ΒΕΛΛΗ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Σε γνωστό κινηματογράφο των βορείων προαστίων φιλοξενήθηκε η λαμπερή βραδιά το βράδυ της Δευτέρας 11/12, λίγες μόλις ημέρες πριν η ταινία βγει στους κινηματογράφους, στις 14 Δεκεμβρίου, που αποτελεί και την πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο γνωστός ηθοποιός πριν την πρώτη προβολή της στο κοινό ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες του αφιερώνοντας την ταινία στην πολυαγαπημένη του κορούλα Εύα, η οποία βρίσκονταν στο πλευρό του πατέρα της.

ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΑΖΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” μας μεταφέρει σε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό πασπαλισμένο με πολλή ζάχαρη άχνη, ρομαντισμό και παιδική αθωότητα.

Μια τρυφερή κωμική ιστορία που ξεκινάει να εκτυλίσσεται μια Πρωτοχρονιά με πρωταγωνιστή τον ζαχαροπλάστη ενός χωριού, έχοντας στην παρέα του τέσσερα παιδάκια.

Το σενάριο έχει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα, οι οποίοι επιστρέφουν έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας στον κινηματογράφο, και των Χάρη και Αγνής Χιώτη.

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΤΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ

 

Στον ρόλο του ζαχαροπλάστη θα δούμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, όπου τον πλαισιώνουν τα παιδιά Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στρατής Ζαχαρής και Στέλλα Μουρίκη, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος και ο Μιχάλης Ρέππας σε έναν ρόλο έκπληξη.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

 

 

Ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα της ταινίας βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι ανάμεσα τους η Μιμή Ντενίση, με την κόρη της, η οικογένεια Τότσικα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη, η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της Εύα και τον σύζυγο της και πολλοί άλλοι.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ

ΕΦΗ ΜΟΥΡΙΚΗ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ, ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου