Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Δεν υπάρχει συζήτηση για αλλαγή ημέρας προβολής του «Dancing with the stars»

PIAZZA MEDIA

Σε δεύτερη, ίσως και τρίτη, μοίρα περνά το ζήτημα των θεματικών αδειών για την κυβέρνηση, αφού σε αυτή τη συγκυρία δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένο ,ενδιαφέρον στο μέτωπο, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται μια τάση σταθεροποίησης της τηλεοπτικής αγοράς. Εξαίρεση αποτελεί η δραστηριότητα της BC Partners για την εξασφάλιση βήματος στην ελεύθερη τηλεόραση, αλλά και κάποιες ,μεμονωμένες κινήσεις, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ισχυρό στίγμα, γύρω από ,την περίπτωση του Open.

Εορταστικό είναι το πρόγραμμα του Kosmos Radio αυτές τις ημέρες, καθώς συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τότε που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα ως «το πιο κοσμοπολίτικο παιδί» της ελληνικής ραδιοφωνίας ,και της ΕΡΤ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός ,Σταυρός βράβευσε τον Ομιλο ANT1 και τον πρόεδρό του, Θοδωρή Κυριακού, καθώς και τους εθελοντές του φορέα για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Λημναίος, με εμπειρία στο ρεπορτάζ της αυτοκίνησης, αναλαμβάνει Automotive Managing Editor στο Sport24. Μέσα από καθημερινή αρθρογραφία θα μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της αυτοκίνησης, με νέα, ειδήσεις, ρεπορτάζ από τον χώρο του αυτοκινήτου και παρουσιάσεις νέων μοντέλων.

Δεν υπάρχει μέχρι νεωτέρας συζήτηση στους κόλπους του Star περί αλλαγής ημέρας προβολής του «Dancing with the stars».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου