Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ικανοποίηση για το live µε ertnews.gr

Επιτυχημένο θεωρείται από τους διοικούντες το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής το εγχείρημα της συνεχούς ενημέρωσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το ertnews.gr, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα από τα στούντιο της ΕΡΤ.

Μάλιστα, εσχάτως το ίδιο πρόγραμμα παίζει… και στην παλιά συχνότητα της Deutsche Welle, την οποία επιστράτευσε η κρατική τηλεόραση για τον σκοπό αυτό. Στο πλαίσιο αυτό, έχει πέσει η ιδέα της μονιμοποίησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού διαύλου, που θα εξακολουθήσει να εκπέμπει από τις συγκεκριμένες πηγές (Ιντερνετ και τηλεοπτική συχνότητα), στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός καναλιού υπό κρατική ομπρέλα, το περιεχόμενο του οποίου θα είναι αμιγώς ενημερωτικό και η λειτουργία του 24ωρη.

Εξάλλου, το κόστος δεν θα είναι τόσο υψηλό, αφού οι ανάγκες σε δημοσιογραφικό και τεχνικό επίπεδο θα καλυφθούν από το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό της ΕΡΤ (οι εγκαταστάσεις φυσικά προϋπάρχουν), ενώ και το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να ενθαρρύνει την όλη προσπάθεια με φόντο το κρίσιμο πολιτικό διάστημα που διανύουμε και με δεδομένο ότι, ανεξαρτήτως του χρόνου των εθνικών εκλογών, η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει ήδη κατά πολύ το δεύτερο μισό της συνταγματικής θητείας της.

Αλλωστε, είναι κοινός τόπος ότι πλέον το αδύναμο ενημερωτικό στίγμα της ΕΡΤ πρέπει να ενισχυθεί άμεσα, λόγω των ημερών και των καταστάσεων, κάτι που φάνηκε και από την προσθήκη του Γιώργου Κουβαρά για την παρουσίαση της πολυσυζητημένης βραδινής εκπομπής που προετοιμαζόταν εδώ και καιρό.

Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό, στην Αγία Παρασκευή ευελπιστούν ότι θα προλάβουν τα σχέδια της ιδιωτικής τηλεόρασης, και δη της πλευράς Αλαφούζου, για τη δημιουργία του ΣΚΑΪ 24.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου