Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στη… μάχη για τη Eurovision και πάλι η Καλομοίρα

Στην Ιταλία θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2022, μετά τη νίκη των Maneskin στην Ολλανδία. Μπορεί αυτός να αργεί ακόμα, γύρω στον Μάιο, αλλά η προθεσμία για τη δήλωση των τραγουδιών έληξε χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου…

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, στη λίστα υπάρχουν άτομα που έχουν συμμετάσχει ήδη στο μουσικό διαγωνισμό, αλλά και φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί… Πρώτη, κάτι το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό, κατέθεσε πρόταση η Καλομοίρα. Μάλιστα μαζί της θα είναι ο κάτοχος δύο Grammy, Mohombi.

Το τραγούδι θα είναι χορευτικό και είναι από τα φαβορί για να προκριθεί. Η περυσινή νικήτρια του «The Voice», Joanne, σκόπευε να καταθέσει δύο τραγούδια για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο μουσικό διαγωνισμό, επιστέφει με δύο τραγούδια. Ο Νίκος Γκάνος έχει ετοιμάσει για την
ελληνική Eurovision τρία τραγούδια. Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky, θα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους, με μια μπαλάντα.

Δύο ακόμα υποψηφιότητες θα είναι αυτές των Evangelia και Άρτεμης Ματαφιά, οι οποίες κατέθεσαν τρία και δύο τραγούδια αντίστοιχα. Ακόμα δεν είναι σαφές αν η επιλογή θα πραγματοποιηθεί μέσω ανάθεσης ή διαγωνισμού, κάτι το οποίο βέβαια θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου