Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου με φόντο τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης που κυριαρχούν σε όλες σχεδόν τις ζώνες του σταθμού. Με εξαίρεση τις ενημερωτικές εκπομπές, το «The Voice» που σημειώνει υψηλά ποσοστά, αλλά και το «Big Brother», που παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για διακοπή του σταθεροποιείται σε διψήφια ποσοστά, τα υπόλοιπα προγράμματα κρίνονται προβληματικά.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες, που μέχρι στιγμής ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από το κανάλι, αναφέρουν πως οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από την πρωινή ζώνη του σταθμού όπου τα νούμερα του «Love It», το οποίο παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, συνεχίζουν παρά την αλλαγή ώρας της εκπομπής να είναι ιδιαίτερα χαμηλά πέριξ του 5%. Η κατάσταση κρίνεται μη αναστρέψιμη στην εν λόγω ζώνη και ήδη αναζητούνται λύσεις κυρίως εκ των έσω προκειμένου η μεσημεριανή ζώνη να αλλάξει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, του διδύμου Γκουντάρα – Κάκκαβα, αλλά και της Αντελίνας Βαρθακούρη, που συνεχίζει να έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το σενάριο να βγάλει η Μαλέσκου τη σεζόν, αλλά με σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στο επόμενο 20ήμερο με τις φήμες την ίδια στιγμή να αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει τελείως τυπικές σχέσεις με τα στελέχη του προγράμματος του σταθμού και με το κλίμα να είναι βαρύ όχι μόνο για τα νούμερα, αλλά και για το χειρισμό κάποιων θεμάτων στον «αέρα» της εκπομπής.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου