Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Γη της ελιάς»: Είναι αδελφές η Μαρίνα µε τη Μυρτάλη;

Οι υποψίες έχουν ξεκινήσει. Το παρελθόν στοιχειώνει τους πρωταγωνιστές και φέρνει στην επιφάνεια πολλά ερωτηματικά. Η Μαρίνα και η Μυρτάλη, οι δύο πολύ καλές φίλες, θα αναρωτηθούν εάν είναι αδελφές προσεχώς στη «Γη της ελιάς».

 

Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση. Θα είναι η Μαρίνα μία Βρεττάκου ή η Μυρτάλη είναι υιοθετημένη; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις, εάν κάτι τέτοιο ισχύει; Ο πανικός θα σκορπιστεί στη Μάνη. Η λύση, όμως, δεν θα αργήσει να δοθεί και η αλήθεια θα έρθει στο φως. Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Συνδετικός κρίκος σε αυτή την ιστορία θα είναι η Αντιγόνη, η νέα γιατρός που έχει έρθει στο χωριό, με ένα παρελθόν αρκετά σκοτεινό.

 

Η νέα αυτή ηρωίδα θα πείσει τις δύο φίλες να κάνουν το τεστ DNA. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα πηγαίνει ένα δείγμα DNA στην Αντιγόνη, για να κάνει την εξέταση και να μάθει επιτέλους αν είναι αδελφές
με τη Μυρτάλη. Όλα αυτά συμβαίνουν όσο η Μυρτάλη παραμένει φυλακισμένη στα χέρια του αδίστακτου απαγωγέα της. Όλοι έχουν κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσουν μαζί της, είναι όμως μάταιο.

 

Η πρωταγωνίστρια απαντάει κανονικά στα μηνύματα, για να μη δώσει στόχο. Φυσικά, η διαφορά στον τόνο της φωνής της και στα μηνύματα που στέλνει είναι τεράστια. Η Ιουλία αφήνει ένα ηχητικό μήνυμα στη Μυρτάλη και παραξενεύεται αρκετά από την απάντηση που παίρνει.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου