Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τέλος Οκτωβρίου βγαίνει η εφηµερίδα του Παναγιωτάκη

Περί τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να κρεμαστεί στα περίπτερα η εφημερίδα «Σάββατο», την οποία σχεδιάζει εδώ και αρκετό καιρό ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, και νγια τις προετοιμασίες της οποίας σας είχε ενημερώσει πρώτη η στήλη πριν από λίγους μήνες.

 

Με βάση τα όσα υποστηρίζει σε συνομιλητές του ο έμπειρος επιχειρηματίας, πρόκειται για ένα φύλλο που θα στηρίζεται κατά βάση στην άποψη και την πολιτική ανάλυση για τα σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας εντός και εκτός Ελλάδας, το οποίο θα στελεχώνεται κυρίως από δημοσιογράφους του Action24, αν και θα υπάρξουν επαφές και με πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε άλλα ΜΜΕ.

 

Το έντυπο θα κυκλοφορεί σε χαρτί περιοδικού και θα στοχεύει σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό από αυτό από το οποίο αλιεύουν αναγνώστες οι υπάρχουσες εφημερίδες, παραπέμποντας στο αντίστοιχο που διεκδικεί το γνωστό ενημερωτικό κανάλι της Αττικής. Ανάλογη θα είναι -σε ό,τι αφορά το πολιτικό τουλάχιστον κομμάτι- και η γραμμή του εντύπου, η οποία θα κινείται στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου.

 

Τη διεύθυνση της νέας εφημερίδας θα αναλάβουν ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, ο οποίος εργάζεται και στον τηλεοπτικό σταθμό του Διονύση Παναγιωτάκη παρουσιάζοντας τη δική του εκπομπή, και ο παλιός αρχισυντάκτης της «Real News» Χρήστος Μπάρλας. Κατά το προσεχές διάστημα τα δύο στελέχη θα ξεκινήσουν επαφές με δημοσιογράφους, εργαζόμενους σε ατελιέ εφημερίδων και περιοδικών και διοικητικούς παράγοντες προκειμένου να στελεχωθεί το νέο φύλλο.

 

Στόχος είναι οι σχετικές συζητήσεις και το πλέγμα των βασικών συντελεστών να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την πλευρά Παναγιωτάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου