Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οι επαφές Τσίπρα για τα ΜΜΕ και τα «βαρίδια»

Σχέδιο ολικής αντεπίθεσης στoν χώρο των media προετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να αναχαιτίσει τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, με φόντο τη συμπλήρωση του μισού της κυβερνητικής θητείας και ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων που έρχονται σε όλα τα επίπεδα.

 

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δρομολογήσει κύκλο επαφών με επιχειρηματίες των ΜΜΕ, πέραν εκείνων που στηρίζουν σταθερά την Κουμουνδούρου. Ωστόσο, πρόκειται για μια διαδικασία που επιχείρησε να δρομολογήσει και στο παρελθόν, χωρίς όμως επιτυχή αποτελέσματα, πέραν της τήρησης των τυπικών κανόνων ευγενείας.

 

Βλέπετε, αφενός η μεγάλη δημοσκοπική διαφορά δυσχεραίνει τη θέση του Αλέξη Τσίπρα και αφετέρου μια σειρά χειρισμών του σε σοβαρές περιστάσεις, αλλά και οι επιλογές των προσώπων που τον εκπροσωπούν στο συγκεκριμένο μέτωπο, όπως αυτή του Θανάση Καρτερού, συνιστούν τροχοπέδη στις προσεγγίσεις που επιθυμεί. Παράλληλα, ουδείς λησμονεί το κυβερνητικό παρελθόν των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε αυτό το κομμάτι. Κάπως έτσι, μοναδική διέξοδος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει ο αδιάφορος για τα εγχώρια μιντιακά δρώμενα (όπως μαρτυρούν οι κινήσεις και οι συμπεριφορές του) Ιβάν Σαββίδης

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου