Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μελισσες»: Ο αδελφός της Σοφούλας σε ρόλο-«κλειδί»

Στο νέο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» ο μικρός -μέχρι πρότινοςαδελφός της Σοφούλας «μεγαλώνει» και φέρνει ανατροπές στις εξελίξεις της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

 

Το μικρό αδελφό της Σοφούλας θα υποδυθεί ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος. Ο γιος του Περικλή και της Παγώνας, ο Θανασάκης, ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η αδελφή του, η Σοφούλα, φέρνοντας με τη σειρά του μεγάλους μπελάδες στην οικογένεια του Περικλή Τόλλια.

 

Το ρόλο του Θανασάκη λοιπόν θα έχει στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» ο 28χρονος ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος. Ο ηθοποιός έχει τελειώσει τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ είναι και τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Στον κινηματογράφο, έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή και «Η βοή του κόσμου» του Πέτρου Σεβαστίκογλου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Przemyslaw Blaszcak στην Άνδρο και τη Maria Shmaevich στη Λούκα της Ιταλίας. Έχει κάνει ακόμη σπουδές κλασικής κιθάρας ενώ για χρόνια έχει ασχοληθεί με το στίβο και το χορό.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 11 Αυγούστου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου