Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Κομάντα και δράκοι»: Μια σειρά που θα καθηλώσει στο Mega

Τα «Κομάντα και οι Δράκοι» έρχονται από τη νέα σεζόν στο Mega για να καθηλώσουν το κοινό, με πρωταγωνιστές τα
παιδιά της σειράς! Μία ιστορία μυστηρίου που δεν θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχουμε δει ως σήμερα. Ένα ταξίδι στην πανέμορφη Κρήτη, σε ένα μικρό χωριό γεμάτο μυστικά και… δράκους, έτοιμους να διεκδικήσουν όσα επιθυμούν.

 

Φαντασία, δράση και συγκίνηση, σε ένα έργο με τρομερό καστ και συντελεστές. Μία νεανική μεταφυσική σειρά μυστηρίου, με έντονα κωμικά στοιχεία. Ένα μεταφυσικό ταξίδι στα παιδικά μας χρόνια, στα χρόνια της αθωότητας, της έντονης επιθυμίας για εξερεύνηση.

 

Μία μίνι σειρά, με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην ιστορία αυτή, τα παιδιά είναι τα κομάντα – πρωταγωνιστές και οι δράκοι είναι οι «μεγάλοι»! Ο δεκάχρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με πολλές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέρφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη.

 

Έχοντας χάσει τη μητέρα του, προσπαθεί να προσαρμοστεί, με τη βοήθεια της μεγάλης του αδερφής, στη νέα αυτή πραγματικότητα. Από το πρώτο κιόλας βράδυ, ο μικρός Γιώργος αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει λάθος με τη διαμονή του στο νησί.

Τα τρομακτικά του όνειρα βγαίνουν αληθινά! Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις, μέσω αστρικών προβολών, και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που δεν συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Φυσικά, σε αυτό το μεταφυσικό ταξίδι δεν είναι μόνος.

 

Όλα αυτά τα μοιράζεται με την παρέα των «κομάντο», τους φίλους του στο νησί. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου ιδιαίτερο αγόρι, τον Ντόντο. Ο Ντόντο βρίσκεται στα δεσμά μιας άλλης συμμορίας, των Δράκων. Ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό, ξεκινά.

 

Οι γονείς δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στη μικρή αυτή ομάδα. Ποια είναι τα παιδιά-πρωταγωνιστές της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»; Ο Γιώργος είναι ο γιος του Βασίλη. Ένα χαρισματικό παιδί, με βαθιές ευαισθησίες και πολλούς φόβους. Αφηρημένος και ονειροπόλος, αλλά παράλληλα πολύ ευρηματικός και επίμονος.

 

Η μεγάλη του ανάγκη να γίνει μέλος της τοπικής παιδικής συμμορίας (Κομάντα) τον οπλίζει με θάρρος για να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Συνιδρύτρια των Κομάντων και κόρη του προέδρου του χωριού, Μανώλη, και της Ρούλας Δρακάκη είναι η Λουλού (η μικρή Ζαχαρένια).

 

Το αγοροκόριτσο της παρέας που αποζητά διαρκώς προκλήσεις. Ο «λοχαγός» των Κομάντων και κολλητός της Λουλούς είναι ο Σήφης (ο μικρός Κωνσταντίνος). Λατρεύει τις λιχουδιές, παριστάνει το γενναίο και θέλει να γίνεται πάντα το δικό του. Όταν μεγαλώσει, ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής και όχι στρατιωτικός, όπως επιθυμεί ο
πατέρας του.

 

Ο Αλέξανδρος είναι το μικρότερο παιδί του Βασίλη, ο βενιαμίν της οικογένειας. Ένα αξιαγάπητο ζιζάνιο που αποζητά
συνεχώς την προσοχή όλων, μπλέκει σε ένα σωρό σκανταλιές και δημιουργεί χάος στο πέρασμά του.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 10 Αυγούστου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου