Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Ναυτεμπορική»: Φήµες για συνεργασία «Τίγρη» – Λεωτσάκου

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα διαδικαστικά που σχετίζονται με τη μεταβίβαση της «Ναυτεμπορικής» (site, εφημερίδα και εκτυπωτική μονάδα) στον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν πυκνώσει οι συναντήσεις των ανθρώπων του «Τίγρη» με τους εκκαθαριστές, ενώ, όπως γράψαμε και προ ημερών, υπήρξε και μια συνάντηση στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά.

 

Οι γνωρίζοντες τα χρονοδιαγράμματα εκτιμούν ότι η διαδικασία της μεταβίβασης θα έχει ολοκληρωθεί προς τα τέλη Αυγούστου, αφού μένουν αρκετά διαδικαστικά προς επίλυση. Το επιχειρηματικό project Μελισσανίδη στα Media θα το «τρέξει» ο γιος του, Γιώργος Μελισσανίδης, ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται και διάφορες ακόμα ιδέες, επικεντρωμένες στο σύνολό τους στο Διαδίκτυο. Σε σχέση με τη δημοσιογραφική εποπτεία του Ομίλου της «Ναυτεμπορικής», κυκλοφορεί (εκ νέου), και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση, ότι ο πρεσβύτερος Μελισσανίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη του οικονομικού site bankingnews, Πέτρο Λεωτσάκο , συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

 

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τον τελευταίο ιδανική περίπτωση, δεδομένης της διαχρονικής σχέσης του με τον γνωστό εφοπλιστή. Πέραν τούτου, η συμπόρευση των δύο Μέσων θα δημιουργούσε εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη δυναμική. Σε κάθε περίπτωση, όσοι γνωρίζουν την κατάσταση στη «Ναυτεμπορική» επισημαίνουν την ανάγκη παρουσίας ενός έμπειρου δημοσιογράφου, που θα τεθεί επικεφαλής στη διαδικασία επανεκκίνησης του «μαγαζιού». Από τη στιγμή που απορρίφθηκαν ιδέες όπως αυτή που σχετιζόταν με τον Δημήτρη Μάρη, ενδεχομένως η συμμαχία με τον Λεωτσάκο να αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για τον Μελισσανίδη.

 

Σε σχέση, τώρα, με την εκτυπωτική μονάδα, υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα, να διατηρηθεί η υπάρχουσα δομή υπό τον κ. Ράπτη και το άλλο, να υπάρξει ένα σχήμα με τη συμμετοχή και του εκδότη
της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου