Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σχεδιασµός και MEGA ενίσχυση σε όλους τους τοµείς

Tην αποφασιστικότητα της διοίκησης του Mega να εδραιώσει εκ νέου το Μεγάλο Κανάλι στην κορυφή της εγχώριας τηλεοπτικής πραγματικότητας καταδεικνύουν οι κινήσεις ενίσχυσης σε όλα τα επίπεδα που πραγματοποιούνται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Εκτός του προγράμματος, όπου το παζλ της νέας σεζόν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έχει δοθεί ήδη σχετικό στίγμα με τις μεταγραφές κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Ελένη Μενεγάκη, o Ανδρέας Γεωργίου και το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου (όπως έχει κάνει γνωστό η στήλη), μεγάλη έμφαση δίνεται και σε μέτωπα-κλειδιά για την επιτυχία ενός μοντέρνου τηλεοπτικού project.

 

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν οι προσχωρήσεις δύο κυριών, με σημαντική πορεία στον χώρο τους, όπως η Αννα Βλαβιανού και η Χρύσα Λιάρου. Η πρώτη ανέλαβε καθήκοντα Corporate Communications & PR Director, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και στον Alpha, ενώ η Χρ. Λιάρου παίρνει στα χέρια της την εμπορική διεύθυνση του ισχυρού τηλεοπτικού brand, προερχόμενη από το κανάλι της Κάντζας, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, με τελευταία αυτή της Client Service Director.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου