Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σχέδια για αµιγώς ενηµερωτικό κανάλι από τον Αλαφούζο

Εδώ και χρόνια το αφεντικό του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, δεν κρύβει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, το οποίο θα παρέχει ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια για την επικαιρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο πλαίσιο αυτό, είχε ξεκινήσει να συγκροτεί μια ομάδα από δημοσιογράφους με επικεφαλής (τότε) τον σημερινό παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Νίκο Στραβελάκη.

 

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο δεν κατάφερε να βρει συχνότητα τοπικού καναλιού για να «στεγάσει» τον «ΣΚΑΪ 24» (η ονομασία που είχε επικρατήσει για το εγχείρημα). Εσχάτως ο κ. Αλαφούζος, βλέποντας το κενό που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα, φέρεται να επικαιροποιεί τα σχέδιά του, εξετάζοντας σοβαρά πλέον με τους στενούς του συνεργάτες το ενδεχόμενο ενός αμιγώς ενημερωτικού καναλιού.

 

Μάλιστα, έχοντας πλέον τον ΣΚΑΪ για δεύτερη χρονιά κερδοφόρο, δείχνει να διαθέτει και μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την υλοποίηση του project, ενώ η στελέχωση του εν λόγω τηλεοπτικού πόλου θα βασιστεί ούτως ή άλλως στο δυναμικό του καναλιού του Νέου Φαλήρου, σε ό,τι αφορά τόσο τους δημοσιογράφους που θα πρωταγωνιστήσουν στην όλη προσπάθεια όσο βεβαίως και το απαιτούμενο τεχνικό προσωπικό. Φυσικά, εκείνο που περιμένει είναι ο διαγωνισμός για τις θεματικές άδειες, που, αν και δεν έχει προχωρήσει σε επίπεδο κυβέρνησης, δεν θα αργήσει από τη στιγμή που θα αποφασιστεί -όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες- να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου