Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»: Φινάλε με νεκρούς Ανέτ και Μιλτιάδη

Τίτλους τέλους ρίχνουν -για φέτος- οι «Άγριες Μέλισσες» την επόμενη εβδομάδα και οι εξελίξεις προβλέπονται καταιγιστικές. Τα θανάσιμα μυστικά που κρύβονται στο Διαφάνι βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Το τέλος έχει οσμή θανάτου…

Η Μυρσίνη μαθαίνει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε και από τις τρεις αδελφές Σταμίρη και καταρρέει. Η ίδια θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας το σχέδιό της για να πάρει την εκδίκησή της. Ενώ ο Δούκας επιστρέφει με περιοριστικούς όρους στο σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας του μέχρι να δικαστεί για το φόνο του Θέμελη, η Μυρσίνη δεν ξέρει αν πρέπει να του αποκαλύψει τα όσα έμαθε ή όχι.

Τελικά, η Μυρσίνη ενημερώνει τον Δούκα με κάθε λεπτομέρεια για το φονικό του πρωτότοκου γιου τους κι εκείνος θολώνει από μίσος για τις τρεις αδελφές στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις αδελφές Σταμίρη. Η Ασημίνα στέλνει το μικρό Σέργιο για λίγες μέρες στη Λάρισα, ώστε να είναι ασφαλής. Η Μυρσίνη ετοιμάζει για εκείνες την πιο σκληρή επίθεση. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη είναι κλεισμένοι στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη βάζει φωτιά. Θέλει να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές. Κανείς από τους ήρωες όμως δεν θα πεθάνει από αυτήν τη φωτιά. Ωστόσο, το φετινό φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» θα έχει δύο νεκρούς. Ο Μιλτιάδης και η Ανέτ πεθαίνουν, χωρίς ακόμη να έχει αποκαλυφθεί με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 27 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου