Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στον Χρήστο Κόµπο η αναγέννηση του Alpha

«Καραμπόλα» μεταξύ Alpha και ΣΚΑΪ στον τομέα προγράμματος, αφού η έξοδος της Αντζυς Ντρίβα από τη θέση της διευθύντριας φέρνει στο πόστο της στην Κάντζα τον Χρήστο Κόμπο από το Νέο Φάληρο. Ο τελευταίος, από εκεί που φαινόταν ότι θα είναι το αδιαμφισβήτητο Νο 1 στο πρόγραμμα μετά το τέλος της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με τον Λοΐζο Ξενόπουλο, είδε τη δυναμική επιστροφή της Αλκηστις Μαραγκουδάκη να αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

 

Ως εκ τούτου, παρά την αναβάθμισή του, η οποία ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες, αποφάσισε τελικώς να αλλάξει τηλεοπτικό περιβάλλον. Σημειώνεται πως η περίπτωσή του προτιμήθηκε αντί εκείνων των Γιάννη Λάτσιου και Τζώνυ Καλημέρη, οι οποίες ακούγονταν έντονα, καθώς προτιμήθηκε να δοθεί γήπεδο σε έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς τηλεοπτικών στελεχών.

 

Ο ίδιος θα κληθεί να ηγηθεί της προσπάθειας να ξεκολλήσει ο Alpha από τις χαμηλές πτήσεις της τελευταίας διετίας και να βρει πάλι την ταυτότητά του. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ήδη η προσέγγιση με τον Νίκο Κοκλώνη για το «Just The Two of Us», αλλά και μια σειρά άλλων παραγωγών, όπως η «Τέλεια απόδραση», που προβάλλεται εδώ και μερικές εβδομάδες, και πιθανώς το «Fame Story».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου