Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αποχώρησε από τη «Φάρμα» ο Ερωτόκριτος

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Όχι μόνο οι εντάσεις αλλά και οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν νωρίς στη «Φάρμα». Ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ σε αυτό το πρότζεκτ και μέχρι τώρα η τηλεθέαση δείχνει πως η επιλογή του ήταν σωστή.

 

Ωστόσο, κάποιοι δεν άντεξαν και ήδη έχουν ετοιμάσει τις βαλίτσες τους. Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής, που δεν μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια, μαζί με τη Μαρία Φραγκάκη, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», ήταν «Υπηρέτης», όμως στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής, αφού έμεινε στον ειδικό χώρο που κοιμούνται οι «Υπηρέτες», όταν τελείωσε η αποστολή του έπρεπε να επιστρέψει εκεί που κοιμούνται όλοι. Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήθελε να επιστρέψει αμέσως κι έτσι έγινε ένας τσακωμός με τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς δεν τον άφηναν να κοιμηθεί αλλού.

 

Αποφάσισε λοιπόν να αποχωρήσει. Ίσως υπάρχει και κάτι περισσότερο, αφού ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να μείνει μέχρι το τέλος. Όμως, οι εντάσεις ήταν μεγάλες…

 

Στο μεταξύ, τα σπόιλερ αναφέρουν πως το επόμενο Παρασκευοσάββατο θα δούμε ακόμη μία, οικειοθελή αποχώρηση αυτήν τη φορά, της Σοφίας Παυλίδου, η οποία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εγκατέλειψε τη «Φάρμα» γιατί της έλειπαν τα παιδιά της.

 

Την ίδια στιγμή, νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι: Η πρώην playmate Κάτια Δέδε αλλά και ο νικητής του προηγούμενου «Just the Two of Us», Τάσος Ξιαρχό.

 

Πάντως, τα νούμερα του ριάλιτι του ΑΝΤ1 υποχώρησαν αισθητά σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα προβολής του,με αποτέλεσμα να βρεθεί ξεκάθαρα πίσω από το «Master Chef» του Star.

 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Μαρτίου το μαγειρικό ριάλιτι κατέγραψε μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού 25,8% και 31,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Αντίστοιχα, η «Φάρμα» σημείωσε 19% στο γενικό σύνολο και 16,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το Σάββατο το «Master Chef» προηγήθηκε και πάλι με 25,8% στο γενικό σύνολο και 33,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ η «Φάρμα» κατέγραψε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 17,4% στο σύνολο του κοινού και 17,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 22 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου