Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η καραντίνα τον χώρισε από Μεξικάνα ηθοποιό

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Είναι από τους πιο ερωτικούς άνδρες στην Ελλάδα, όμως εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί μόνος. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, που δεν έχει εμφανιστεί με σύντροφό
αν και από το καλοκαίρι είναι ερωτευμένος. Την κάρδια του έκλεψε Μεξικάνα με την οποία γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της σειράς «Lord Of The Skies», η οποία βρίσκεται στον έβδομο κύκλο της.

 

Πρόκειται για μια αμερικανική τηλενουβέλα που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Telemundo τον Απρίλιο του 2013, ενώ διανέμεται στο εξωτερικό από τη λατινοαμερικανική συνδρομητική υπηρεσία Telemundo Internacional. Η κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά έκανε guest σε μερικά επεισόδια και ο έρωτας δεν άργησε να γεννηθεί ανάμεσά τους.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», πρόκειται για μια μελαχρινή καλλονή 24 ετών που έχει έρθει πολλές φορές για διακοπές στη Μύκονο. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει πως αυτή την περίοδο το ζευγάρι μιλά μόνο τηλεφωνικά, ενώ το lockdown τους έχει απομακρύνει αφού η κοπέλα δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα όπως και είχαν συμφωνήσει. Ωστόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας αν και σε «καραντίνα» δέχεται φλερτ από γυναίκες και δηλώνει ελεύθερος, καθώς φαίνεται πως η απόσταση τελικά τους χώρισε.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου