Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Προσεχώς µπαµπάς ο Άκης Πετρετζίκης

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Θα γίνει πατέρας, κάτι που το ήθελε πολύ και δεν ήταν ξαφνικό για εκείνον και τη σύντροφό του. Όπως πρώτα σας αποκάλυψε η «ON time», πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός σεφ είναι τρελά ερωτευμένος με τη γοητευτική νοσοκόμα Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και μάλιστα η σχέση είναι αρκετά σοβαρή, παρόλο που μετρά μόλις μερικούς μήνες.

 

Ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης, που θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, έχει ηρεμήσει πολύ και, όπως περιγράφει στους στενούς φίλους του, είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται έτσι για μια γυναίκα. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο σεφ χτίζει το δικό του σπίτι στα βόρεια προάστια, όπου θα ζήσει με την οικογένειά του. Να σημειωθεί ότι ο Άκης Πετρετζίκης πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι στη Σκοτία όπου έμεινε λίγες μέρες και επέστρεψε χαρούμενος, καθώς όλα τα όνειρά του πραγματοποιούνται.

 

Το ζευγάρι κατάφερε να κρύψει τη σχέση του, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο, ενώ δεν ήθελαν καθόλου να μαθευτεί η εγκυμοσύνη, ειδικά τους πρώτους μήνες, γι’ αυτό
και δεν είχαν αναφέρει κάτι ούτε στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους. Ο γνωστός σεφ δέχεται ήδη ευχές από τους ακολούθους του στα social media, που έμαθαν πως θα γίνει πατέρας και του εύχονται να είναι γερό το μωράκι, ενώ υποστηρίζουν πως θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου