Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χρεώνουν στον Ιβάν τα πρωτοσέλιδα της «∆ηµοκρατίας»

Απευθείας στον Ιβάν Σαββίδη  έχουν αρχίσει να «χρεώνουν» εσχάτως τα αιχμηρά πρωτοσέλιδα της «Δημοκρατίας» κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που είναι αλήθεια ότι δυσκολεύονται να αντιληφθούν το επίπεδο της συνεργασίας των δύο πλευρών.Και ενώ ο μεγαλομέτοχος του Open, μέσω του Νταβιντιάν, είχε διαμηνύσει προς το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή στη μέχρι τότε σχέση τους, εσχάτως γίνεται αντιληπτό, και μάλιστα διά γυμνού οφθαλμού, ότι ο Ιβάν επιχειρεί να στείλει πολλά και διαφορετικά μηνύματα στον Κυριάκο
Μητσοτάκη.

 

Με δεδομένη την ταύτιση που έχει πλέον με τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη (σ.σ.: μετέχει στο Δ.Σ. του Open), δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι «από το κανάλι κρατά ισορροπία και στέλνει τον λογαριασμό μέσα από τις εφημερίδες του νέου συνεργάτη του». Μάλιστα, η προσπάθεια που κατεβλήθη από διαφόρους που βρίσκονται κοντά στον ομογενή επιχειρηματία να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις επιλογές του Φιλιππάκη απέβη άκαρπη, αφού πλέον κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι επιθέσεις γίνονται ερήμην του κ. Σαββίδη.

 

Απεναντίας, στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης υπάρχει βαθιά πεποίθηση ότι, πέραν της συνεργασίας που έχει ο ιδιοκτήτης του Open με τον εκδότη της «Δημοκρατίας» σε επίπεδο καναλιού, υπάρχει και εμπλοκή του πρώτου στην εκδοτική επιχείρηση του δεύτερου. Ακόμη και να μη συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που επέλεξε να συνεργαστεί με έναν εκδότη που σε ημερήσια βάση βρίσκεται απέναντι στις επιλογές τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της κυβέρνησης, εκ των πραγμάτων έχει αλλάξει και το επίπεδο της σχέσης που υπήρχε ανάμεσα στο Μαξίμου και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

 

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, η αλήθεια είναι ότι προκαλεί εντύπωση το ότι μετά την αξιοποίηση Φιλιππάκη στο Open έχει αυξηθεί η κριτική των εντύπων του προς την κυβέρνηση. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο το συνδέουν και με ένα μήνυμα που φέρεται να έχει αποστείλει προς το Μαξίμου, με το οποίο προειδοποιούσε για όξυνση στις σχέσεις του με την κυβέρνηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου