Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

H «γαζέλα της Μυκόνου»

Με το «καλημέρα» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που μπήκε στους «Διάσημους» του «Survivor 4», δέχτηκε μια «άκομψη» ερώτηση από τον Αλέξη Παππά για το αν το στήθος είναι δικό της ή έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

 

Η δημοσιογράφος και «γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν τα τοπικά Μέσα, αν και ξαφνιάστηκε με την αδιακρισία του συμπαίκτη της, απάντησε ειλικρινά: «Όχι, δεν είναι». Πάντως, η Νιγηριανής καταγωγής κοσμικογράφος, που έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, έφερε ταραχές, καθώς είναι πολύ γυμνασμένη και αποφασισμένη να παραμείνει.

 

Μάλιστα, αρκετό καιρό πριν πάει στο «Surviror», έκανε σκληρή προπόνηση σε διάφορα αθλήματα ώστε να είναι προετοιμασμένη για τις δοκιμασίες. Επίσης διαθέτει Instagram με φωτογραφίες της που κάνουν τους followers της να παραληρούν, ενώ έχει πάρει συνεντεύξεις από Έλληνες και ξένους διάσημους.

 

Όσοι γνωρίζουν την Ελίζαμπεθ ξέρουν ότι είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και το μότο της είναι «Ό,τι κάνεις, κάν’το με πάθος» όπως γράφει και στο Instagram της. Το αν έχει… φτιάξει πιο «τροφαντό» το στήθος της, λίγο ενδιαφέρει την παραγωγή -ίσα ίσα εντυπωσιάζει περισσότερο το ανδρικό κοινό- αλλά περισσότερο τους αφορά το γεγονός ότι με τις επιδόσεις της στα αθλήματα θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στους «Διάσημους».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 12 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου