Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Λάκης Γαβαλάς ως drag queen στις Κάννες

Ο Λάκης Γαβαλάς ως drag queen Βερόνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτογραφία του Λάκη Γαβαλά στον Εθνικό Κήπο ντυμένος στα ροζ με ξανθιά περούκα και τεράστια τσάντα του αγαπημένου του οίκου Hermes. Ο αγαπημένος πολυτάλαντος μόδιστρος και κριτής του «My Style Rocks» δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει φορώντας ροζ ταγιέρ και ξανθιά περούκα στον Εθνικό Κήπο, ενώ συνοδευόταν από τα σκυλάκια του.

 

Στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε ότι φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του νέου του ρόλου της παράστασης που θα συμμετάσχει. «Φίλοι μου καλημέρα και χρόνια πολλά! Αποχαιρετώ μια χρόνια που θέλω αρχικά να ευχαριστήσω γιατί με διατήρησε υγιή, επίσης μου δώσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο κινηματογραφικό έργο Broadway στο ρόλο φημισμένης drag queen (κρατάω το queen), από όπου και το στιγμιότυπο από το γύρισμα τον Σεπτέμβριο στον Εθνικό κήπο». Σήμερα η «ON time» αποκαλύπτει ότι ο Λάκης Γαβαλάς παίζει σε ταινία η οποία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Kαννών και υποδύεται μια διάσημη drag queen, τη Βερόνικα. Η ταινία λέγεται «Broadway» και είναι η μεγάλου μήκους ταινία που ετοιμάζει ο Χρήστος Μασσαλάς του «Copa-Loca».

 

Η υπόθεση αφορά μια ομάδα νεαρών περφόρμερ δρόμου και πορτοφολάδων στη σύγχρονη Αθήνα που βρίσκει απρόσμενο καταφύγιο στη «Στοά Broadway», ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα ψυχαγωγίας. Οι ισορροπίες της αυτοσχέδιας οικογένειάς τους θα διαταραχθούν όταν ένα πρώην μέλος της ομάδας βγαίνει από τη φυλακή. Το «Broadway», μια συμπαραγωγή Ελλάδας, Γαλλίας, Ρουμανίας, στηρίχθηκε στην ανάπτυξή του από το Atelier της Cinefondation του Φεστιβάλ Καννών και το Sundance Institute, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διεθνή διαδρομή που είχε ξεκινήσει ο δημιουργός του, όταν το «Copa – Loca» συμμετείχε στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου