Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο κόσμος δικαίωσε την Άννα – Μαρία

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του «Big Brother» και την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας από την Κρήτη, Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη, η κυρία Έλενα μιλάει αποκλειστικά στην «ON time» για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η κόρη της, αλλά και αυτούς που την κατηγορούσαν στο παιχνίδι ότι δεν είναι καλά.

 

Πώς αισθάνεστε που η κόρη σας είναι η νικήτρια του «Big Brother»;

Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί ο κόσμος δικαίωσε την Άννα-Μαρία. Όλα αυτά είναι πάρα πολύ χαρούμενα για εμάς. Η Άννα-Μαρία είναι ένα παιδί όπως το είδε όλος ο κόσμος, όμως είμαστε και άνθρωποι και σε περιπτώσεις όπως όταν δεν αισθάνεσαι καλά και σε κυνηγούν κάποια άτομα και σου δημιουργούν κάποια προβλήματα και είσαι μόνη και αντιμετωπίζεις την απομόνωση και όλο αυτό, εννοείται ότι εφόσον όλα αυτά συμβαίνουν, υπάρχει ένταση. Τώρα η Άννα-Μαρία είναι πολύ ξεκούραστη.

 

Στενοχωριόσασταν που της έλεγαν ότι δεν είναι καλά, ότι είναι «τρελή» και όλα αυτά;

 

Κοιτάξτε να δείτε, και η μαμά σας αν το δει αυτό το πράγμα, θα στενοχωρηθεί φυσικά. Όταν έβλεπα μια εικόνα εντελώς ξένη στο παιδί μου, βεβαίως στενοχωρήθηκα. Αλλά δόξα τω Θεώ ξεκουράστηκε, ήθελε το χρόνο της, να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί, γιατί δεν κοιμόταν, δεν ξεκουραζόταν. Έκανε τα πάντα εκεί, μαγείρευε, όλα. Δόξα τω Θεώ όλα τώρα καλά.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου