Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Επιστρέφει η «Φάρμα» στο Μαρούσι

Η «ΦΑΡΜΑ» επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από χρόνια, αυτή τη φορά μέσα από τον όμιλο του ΑΝΤ1. Η είδηση που κυκλοφορούσε έντονα το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκε και επίσημα μέσα από το «Πρωινό». Δύο ομάδες συμμετεχόντων καλούνται να επιβιώσουν σε μια απομονωμένη φάρμα, μακριά από τις σύγχρονες συνθήκες ζωής, χωρίς ρεύμα, θα καλλιεργούν χωράφια και θα εκτρέφουν ζώα. Οι δύο ομάδες πριν το τέλος θα γίνουν μία και από εκεί θα προκύψει ο νικητής.

 

Ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ μετρητά και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής στη «Φάρμα» είναι ήδη στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «On time», στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ πιθανό να δούμε και celebrities. Κάτι αντίστοιχο είναι γίνει και το 2004 στο Mega με τη «Φάρμα των επωνύμων» που ακολούθησε την κλασική «Φάρμα» την οποία είχε παρουσιάσει τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση για τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια, το όνομα του Γρηγόρη είναι ένα από αυτά που ακούγονται έντονα για τη θέση του οικοδεσπότη του ριάλιτι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 17 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου