Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τέλος η Μελέτη από τον Alpha

Σε πόκερ για γερούς παίκτες εξελίσσεται το ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha, μόλις λίγους μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου της για δύο χρόνια.

 

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο, η δημοσιογράφος και το κανάλι αποφάσισαν να επεκτείνουν κατά δύο έτη τη συνεργασία τους για να αναλάβει η παρουσιάστρια την πρωινή ζώνη του σταθμού. Μια ζώνη πολύπαθη για τον
Alpha, στην οποία φέτος τα πράγματα εξελίχθηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο αρχικά με τη ρήξη Μελέτη – Μάνεση, καθώς ο τελευταίος είχε την επιμέλεια της εκπομπής, και εν συνεχεία με τις αποχωρήσεις πολλών δημοσιογράφων από το «Ώρα για Μελέτη», που από τη δεύτερη εβδομάδα κιόλας έπνεε τα λοίσθια στους πίνακες τηλεθέασης.

 

Την Παρασκευή το απόγευμα ανακοινώθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη πως η εκπομπή της σταματάει και την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως την πρωινή ζώνη του σταθμού -προσωρινά τουλάχιστον- αναλαμβάνουν οι Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή και Πέτρος Καρσιώτης. Και ενώ αρχικά όλοι πίστεψαν πως ναι μεν διακόπτεται η εκπομπή, ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη θα παραμείνει στο δυναμικό του Alpha, η κατάσταση έχει διαμορφωθεί τελείως
διαφορετικά.

 

Οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για το «σπάσιμο» του συμβολαίου,
με την πλευρά της Μελέτη, σύμφωνα με πληροφορίες, να αξιώνει το σύνολο της ρήτρας από τον Alpha. Ωστόσο, όπως ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή στην «ONtime», από το κανάλι προσπαθούν να ρίξουν τη ρήτρα ακόμη και κάτω από το μισό της αξίας, επικαλούμενοι το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ήταν χαμηλότερα από αυτά του μέσου όρου του σταθμού.

 

Στον Alpha μέχρι και αργά χθες το απόγευμα απέφευγαν να επικοινωνήσουν με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για το θέμα, ενώ από το γραφείο Τύπου του καναλιού δεν έχει εκδοθεί ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή, μέχρι και τις 5 χθες το απόγευμα παρέμενε κανονικά στην ιστοσελίδα του σταθμού στο σημερινό πρόγραμμα η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

 

Η κίνηση Μάνεση

 

Μία κίνηση χθες το μεσημέρι από πλευράς Νίκου Μάνεση ωστόσο έκρυβε πολλά… Ο δημοσιογράφος επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, προχώρησε σε μια πράξη με στοχευμένο νόημα. Ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει πως πίσω ακριβώς από τις κάμερες βρισκόταν η Μαρία Νικόλτσιου. «Γεια σας, παιδιά! Στην κυρία πάμε… Φιλιά, τα λέμε! Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μη χανόμαστε».

 

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν την πλευρά Μελέτη να αντιπρότεινε ήδη την επαναφορά της εκπομπής της «Μεσάνυχτα», κάτι που δεν αποδέχεται το κανάλι. Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες για τη λήξη του συμβολαίου, εκτός εάν τελικά υπάρξει συμβιβασμός ως προς το οικονομικό, κάτι που αυτή τη στιγμή διαφαίνεται απίθανο.

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση αναμένεται και η ανακοίνωση που θα εκδώσει για το θέμα το κανάλι. Στο μεταξύ, το πρωί της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού επιβεβαίωσε τις φήμες για το τέλος της Ελεονώρας Μελέτη από τον Alpha. «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα συμβεί αύριο. Δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με δελτίο Τύπου. Δεν είναι κρυφό, γράφτηκε σε όλα τα sites ότι αποχώρησε (η Ελεονώρα Μελέτη) από την πρωινή ζώνη. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού. «Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο, στην πορεία έπαψε να είναι πολύ όμορφο. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες» συνέχισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Δεν βγήκε, τελείωσε, θα δουν κάτι άλλο αύριο οι τηλεθεατές»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου