Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έφη Σαρρή: «∆εν λέω την ηλικία μου γιατί είναι λίγο µεγαλούτσικη»

Της Σάσας Σταμάτη

 

H Έφη Σαρρή έχει πάντα το δικό της μοναδικό στιλ, όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και σε αυτά που λέει, αφού δεν μασάει τα λόγια της. Στην πρεμιέρα του «Just the two of us», η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το χρυσαφί φόρεμα έχοντας ως μαθητή της τον Τρύφωνα Σαμαρά.

 

Η Έφη Σαρρή μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για το μέλλον του παιχνιδιού. «Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με τον Τρύφωνα και την Πηγή Δεβετζή. Η Πηγή αρρώστησε λόγω κορωνοϊού, όπως έγινε γνωστό. Δεν ήρθε στο παιχνίδι γιατί θα ήμασταν μαζί. Ήθελα σε γυναίκα να είμαι κόουτς για να υπάρχει μια διαφορά, διότι ως γνωστό θέλω το διαφορετικό. Την αντικατέστησε ο Τρύφωνας, ο οποίος είναι και στην εκπομπή “Style me up”. Στο επεισόδιο δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Αν ο Τρύφωνας φύγει, γιατί μπορεί να μην προλαβαίνει, θα πρέπει να φύγω κι εγώ γιατί εγώ είμαι η κόουτς του.

 

Εκτός κι αν γίνει καμία έκπληξη στο παιχνίδι και αντί να φύγει ο μαθητής, φύγει ο κόουτς». Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, δηλώνει απογοητευμένη: «Ο κορωνοϊός μας έχει κλείσει το σπίτι. Είναι όλα κλειστά, δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε κάπου και ζούμε απέριττα και λιτά». Η τραγουδίστρια μάλιστα εξηγεί τι εννοούσε με τη δήλωση που έκανε πριν από λίγες μέρες – «Δεν θα
κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή, θα κρίνει το συμπαίκτη μου. Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει εμένα, γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι κόουτς. Εννοείται ότι θα εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στη σκηνή»: «Εγώ υπενθύμισα ότι δεν κρίνομαι εγώ, δηλαδή ο δάσκαλος, αλλά ο μαθητής σε περίπτωση που το ξεχάσει κάποιος». Και μπορεί να έχει ωραίο κορμί, όμως εξηγεί γιατί δεν αποκαλύπτει την ηλικία της.

 

«Την ηλικία μου δεν τη λέω γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικη και δεν γουστάρω. Ο λαιμός δεν έχει τραβηχτεί γιατί φοβάμαι». Η Έφη Σαρρή είναι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, παρ’ όλα αυτά δηλώνει
παραπονιάρα. «Μόνο παράπονα έχω, τίποτα άλλο. Είμαι ένας αχάριστος άνθρωπος και δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα και μονίμως έχω παράπονα, μόνο παράπονα. Και το μόνο που ευχαριστώ το σύμπαν είναι ότι είμαι ακόμα ορθή». Η σέξι τραγουδίστρια αποκαλύπτει μάλιστα αν σκέφτηκε ποτέ να υιοθετήσει ένα παιδί. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να υιοθετήσω ένα παιδί . Δεν είμαι ικανή, γιατί είμαι ανίκανη και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μαζί. Είμαι ανίκανη. Το παιδί είναι μια ζωή εκατό φορές πιο πάνω από τη δική σου. Πρέπει να είσαι στο ύψος στο περιστάσεων όπως ακριβώς αρμόζει σε μια μάνα».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου