Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νέο βίντεο για τη Χριστίνα του «BIG BROTHER»

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποτελεί ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, αφού η κυκλοφορία ενός ροζ βίντεο με εκείνη πρωταγωνίστρια έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη δική της ζωή, αλλά και στην οικογένειά της. Η 35χρονη μίλησε γι’ αυτό στο live του «Big Brother», αλλά και στο επεισόδιο της Δευτέρας ξεσπώντας σε κλάματα.

 

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έγινε μια δυσάρεστη αποκάλυψη, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο εφιάλτης συνεχίζεται για τη Χριστίνα Ορφανίδου. Αναφέρθηκε ότι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το πρώτο βίντεο, είδε το φως της δημοσιότητας και δεύτερο ροζ βίντεο, χωρίς ωστόσο να έχει διασαφηνιστεί αν πίσω από τη δημοσιοποίησή του βρίσκεται το ίδιο πρόσωπο… Στο live του «Big Brother» που παρακολουθήσαμε την περασμένη Παρασκευή, η Χριστίνα Ορφανίδου προχώρησε σε μια εξομολόγηση, σχετικά με ένα ροζ βίντεο από το παρελθόν, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξω φρενών μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας και ξέσπασε άγρια στον αέρα του ΣΚΑΪ.

 

Μία ημέρα μετά το live, η παίκτρια του «Big Brother» μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρα πολύ άγχος. Επειδή πάντα έχω τον έλεγχο των καταστάσεων και των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή μου, πάντα διαχειρίζομαι εγώ τα θέματά μου. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τι γίνεται καν. Αν γίνεται κάτι, αν με υπερασπίζεται κάποιος. Αν γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα. Οι γονείς μου… Πιο πολύ οι γονείς μου… Από την άλλη, νιώθω πάρα πολύ εντάξει με τον εαυτό μου. Πολύ δυνατή και συνειδητοποιημένη. Δεν ντρέπομαι για κάτι. Απλά αυτοί οι γονείς μου οι φουκαριάρηδες δεν φταίνε σε τίποτα».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου