Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τάκης Ζαχαράτος: Δεν πάει άλλο με τον Σάκη Ρουβά

Ο Τάκης Ζαχαράτος για άλλη μια χρονιά δείχνει ρεσιτάλ στο «Άλσος». Ο εθνικός μας σόουμαν, εκτός από εκπληκτικές μιμήσεις, μέσω της σάτιρας περνάει και τα μηνύματά του.

 

Αυτή τη φορά τα βέλη του «εκτοξεύτηκαν» προς δύο κατευθύνσεις, προς τον Σάκη Ρουβά και νπρος την υπουργό Πολιτισμού νΛινά Μενδώνη με αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας, στην Αλόννησο, όπου την κορδέλα έκοψε στις αρχές Αυγούστου ο νΣάκης Ρουβάς.

 

Αρχικά, ο Τάκης Ζαχαράτος με χιούμορ σχολίασε τις πρωτοβουλίες του τραγουδιστή σχετικά με τα αγροτικά. «Ο Ρουβάς που έγινε αγρότης το είδατε; Έκανε κι αυτό. Πρέπει να έχει σωσίες εκεί στην Καρδίτσα. Και λέει κάνει την κοπριάκομπόστα. Δουλειά δεν είχε ο Ρουβάς, νσου λέει, έκανε την κοπριά κομπόστα».

 

Στη συνέχεια όμως ο Τάκης Ζαχαράτος νπήγε το θέμα στα εγκαίνια του μουσείου και δεν δίστασε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του. «Μέχρι που εγκαινίασε υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, παιδιά, το πρώτο υποβρύχιο αρχαιολογικό μουσείο στην ιστορία της Ελλάδος. Δηλαδή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δείτε σας παρακαλώ το βίντεο για του λόγου τ’ αληθές. Η κυρία Μενδώνη, η υπουργός Πολιτισμού, ο πρώην Ντενίσης και ο Τομ Κρουζ ο Ρουβάς στις επικίνδυνες αποστολές. Κατεβαίνει κάτω και κόβει την κορδέλα, έτσι ότι έκανε κάτι παρά πολύ σημαντικό.Τα κατάφερε, μπράβο».

 

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος δεν δίστασε να καλέσει την υπουργό Πολιτισμού στο θέατρο να του εξηγήσει τι είναι τελικά ο πολιτισμός. «Θέλω να ρωτήσω την κυρία Μενδώνη ευθέως. Κυρία Μενδώνη, άξιος χορευταράς της πίστας ο Ρουβάς, δεν το συζητώ. Αλλά πείτε μου, σας παρακαλώ, δεν θα μπορούσε να είναι, ας πούμε, στη θέση αυτή κάποιος από τους ολυμπιονίκες που μάτωσαν την ψυχή τους για να φέρουν τα χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα; Όπως η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Μελισαννίδης, ο Γιαννιώτης και τόσοι άλλοι, παίχτες της Εθνικής που έχουν φέρει το τρόπαιο. Αν αυτό είναι πολιτισμός σας, περιμένω εδώ να μου πείτε τι ακριβώς γίνεται… Γιατί με τον Ρουβά πια δεν πάει άλλο. Εγώ φοβάμαι ότι σε λίγο θα πηγαίνουμε τουαλέτα για την ανάγκη μας κι όπως θα καθόμαστε θα πετιέται αυτός από μέσα και θα φωνάζει “αφρόζο”, “χάρπικ”».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟnTime τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου