Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ιωάννα Μαλέσκου: Τα αλλάζει όλα για τα νούμερα

Συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ (Ιωάννα Μαλέσκου), με τις δηλώσεις της των προηγούμενων ημερών, αλλά και τις αλλαγές που δρομολογούνται στην εκπομπή της, λόγω των μέτριων ποσοστών τηλεθέασης. «Ποτέ δεν μου άρεσε να με συγκρίνουν ή να φαίνομαι ή να θυμίζω κάποιον άλλον. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κάποια που μοιάζει με εκείνη ή με την άλλη. Δεν είμαι η νέα Μενεγάκη, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου. Άμα με παρακολουθήσεις, θα διαπιστώσεις πως δεν θυμίζω κάποια άλλη. Ο κόσμος μου είναι εντελώς διαφορετικός. Έχω άλλο χαρακτήρα, άλλη προσωπικότητα. Για παράδειγμα, όπως μιλάμε τώρα, έτσι μιλάω και στην εκπομπή. Επιθυμία και στόχος μου είναι να διατηρώ τη σωστή ισορροπία. Και αν αισθανθώ αδικία, τότε φεύγω» δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» απαντώντας στις συγκρίσεις με την Ελένη Μενεγάκη.

 

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε απαντήσει και στο εάν οφείλει την αναγνωρισιμότητα και κατ’ επεκτάση τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ στον Νίκο Μουτσινά και την προβολή που είχε μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με την προβολή των σχετικών βίντεο. «Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”. Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”.

 

Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος
“οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση» απάντησε σε ερώτηση στο περιοδικό «Τηλέραμα».

 

Μέτρια ποσοστά τηλεθέασης

 

Μετά την πτώση από την πρεμιέρα της εκπομπής της μέχρι και την Πέμπτη, τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν την Παρασκευή, με το «Love It» να σημειώνει μέσο μερίδιο τηλεθέασης 14% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο, εν όψει και της έναρξης των πρωινών εκπομπών και στα υπόλοιπα κανάλια, οι αλλαγές έχουν ήδη δρομολογηθεί.

 

Η εκπομπή από σήμερα θα εστιάσει ακόμη περισσότερο στο «Big Brother», αλλά θα έχει και πιο έντονο χαρακτήρα infotainment με χρηστικά και κοινωνικά θέματα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου