Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αθλητικό ραδιόφωνο «στήνει» ο Χελάκης

Σε μια συχνότητα που αντιμετωπίζει, εκτός των άλλων, και σοβαρά θέματα νομιμότητας (σ.σ.: Είναι δύσκολο να «περάσει»  από το ΕΣΡ) προετοιμάζει νέο αθλητικό ραδιόφωνο ο πολύπειρος αθλητικός συντάκτης Γιώργος Χελάκης.

 

Ηδη έχει επιλεγεί το  όνομα του σταθμού, που είναι το Over FΜ, ενώ τα στούντιο θα δημιουργηθούν σε γραφεία που διατηρεί το «Forum 2020» του Νίκου Καραχάλιου στο Κολωνάκι.

 

 Αυτές τις ημέρες έχουν αρχίσει και οι επαφές με δημοσιογράφους που θα στελεχώσουν το νέο  ραδιοφωνικό εγχείρημα του Γ. Χελάκη.

 

Συγκεκριμένα, από τις  00.00 έως τις 02.00 θα κάνει εκπομπές ο Χρήστος Σούτος και από  τις 02.00 μέχρι τις 05.00 ο Σωτήρης Γεωργίου.

 

Στο νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Αβραμίδης, ενώ  εκπομπή θα έχει και ο δημιουργός του «Over», Γιώργος Χελάκης.

 

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω και τους σχεδιασμούς που γίνονται, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις θεωρούν ριψοκίνδυνη τη συγκεκριμένη κίνηση, με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμη  ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης του σταθμού από το ΕΣΡ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου