Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η εφημερίδα του Παυλίδη και το νέο lay out του iefimerida

Πολύ κοντά στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, βρίσκεται (πάλι) ο ιδιοκτήτης του «Νέου Έψιλον» Φίλιππος Βρυώνης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Πάνο Καμμένο.

 

 

Πρεμιέρα έκανε αυτή τη βδομάδα το site tomanifesto του Χάρη Παυλίδη, στο οποίο συμμετέχουν κάμποσοι γνωστοί δημοσιογράφοι. Εκτός από την θεματολογία, «εκδίδεται» καθημερινά και μια ηλεκτρονική εφημερίδα.

 

 

Σε αλλαγές στο lay out προχώρησε η ιδιοκτησία του iefimerida. Πέραν της τεχνολογικής αναβάθμισης, υπήρξαν και κάποιες αισθητικές αλλαγές.

 

 

Μετά το Πάσχα προσδιορίζεται τελικά η πρεμιέρα του Onetv του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην Συγγρού επικρατεί πυρετός προετοιμασιών εν μέσω Μεγάλης Βδομάδας, με τον Σταμάτη Μελλέλη, να έχει το βασικό πρόσταγμα.

 

 

To Cosmote TV History ξεπερνάει τα ελληνικά σύνορα και αρχίζει να μεταδίδεται και στην Κύπρο, μέσα από την εμπορική συνεργασία της Cosmote TV με τη Cytavision. Το κανάλι αποτελείται από παραγωγές και συμπαραγωγές της Cosmote και έχει εισφέρει σημαντικά στον τομέα του πολιτισμού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου