Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οι «Master Chef» είπαν «όχι» στα 3.000.000 ευρώ του Ατζούν

«MASTER CHEF» χωρίς Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν γίνεται, με τους τρεις κριτές να είναι τα σημεία αναφοράς του reality και τον κόσμο να τους έχεις λατρέψει για το χιούμορ, τη συμπεριφορά τους, αλλά και τις γνώσεις τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η «ΟΝ time», οι αγαπημένοι κριτές δέχτηκαν κρούση από την Acun Media και τον Ατζούν Ιλίτζαλι  με τον Τούρκο παραγωγό μάλιστα να τους προσφέρει περίπου από ένα εκατομμύριο ευρώ για να τους «κλέψει» από το Star, όπως επιβεβαίωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

 

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι για αντίστοιχη εκπομπή αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε εκεί που ήμασταν. Το ποσό της πρότασης ήταν πολύ κοντά σε αυτό που γράφτηκε, αλλά πέραν των χρημάτων υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπαίνουν στο αντίβαρο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφορικά με τον ανταγωνισμό τη φετινή σεζόν: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός όταν είναι θεμιτός. Έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς  μάγειρες, αλλά το Master Chef είναι Master Chef».

 

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι στην προσπάθειά του να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ριάλιτι μαγειρικής πρόσφερε 3 εκατομμύρια ευρώ στους τρεις κριτές του «Master Chef»!

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου