Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μy Radio 104,6: Το νέο ραδιόφωνο της Αθήνας είναι στον αέρα

Ενα νέο μουσικό ταξίδι ξεκίνησε μαζί με πρόσωπα γνώριμα και αγαπημένα. Ανθρώπους του ραδιοφώνου που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με τη δική μας, στα εκατοντάδες χιλιάδες on air λεπτά της καθημερινότητάς μας. Ανθρώπους που αγάπησαν το μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου, ανέδειξαν τα μεγάλα «σουξέ» από το χώρο του τραγουδιού, δημιούργησαν ισχυρές σχέσεις με τους ακροατές τους, απογείωσαν την έννοια της παρέας κι έγραψαν χιλιόμετρα επιτυχίας στις live πτήσεις τους.

 

Η Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τους Mappes του (Ιωάννα Λαΐου και Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον), η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κόνι Μεταξά, ο Χάρης Χρονόπουλος και ο Αντώνης Δημητριάδης συναντιούνται στο ίδιο στούντιο και μας ξανασυστήνονται. Μέσα από το καινούργιο τους σπίτι, την καινούργια τους συχνότητα, το νέο ραδιόφωνο της Αθήνας, το My Radio 104,6! Τη Δευτέρα, η πρεμιέρα του νέου προγράμματος ήταν εορταστική.

 

Με ένα on air opening party με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους Mappes σε μια μαραθώνια ραδιοφωνική μετάδοση που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το βράδυ. Μαζί τους ήταν η υπόλοιπη παρέα των παραγωγών του My Radio 104,6.

 

Το καθημερινό πρόγραμμα του My Radio 104,6 διαμορφώνεται ως εξής: 07.00-11.00 «Mappes show», 11.00- 13.00 Ναταλία Γερμανού, 13.00-16.00 Κόνι Μεταξά, 16.00-19.00 Κατερίνα
Ζαρίφη και Χάρης Χρονόπουλος. Παρασκευή και Σάββατο 22.00-02.00 Dj set με τον Αντώνη Δημητριάδη. Σάββατο και Κυριακή 07.00-11.00 το πρωί best Mappes (οι καλύτερες στιγμές της εβδομάδας που πέρασε).

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου