Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το Open, που δεν πωλείται, καταρρέει

Με εξώδικα η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Open προσπαθεί να διαψεύσει την εντεινόμενη φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο μεγαλομέτοχος της Dimera, Ιβάν Σαββίδης, εξετάζει (πλέον) σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του τηλεοπτικού του σταθμού.

 

Οι γνωρίζοντες αναφέρονται σε συγκεκριμένες επαφές που έχει πραγματοποιήσει ο στενός συνεργάτης του ομογενούς επιχειρηματία κ. Νταβιντιάν. Ανάμεσα στα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, ακούστηκε ότι οι άνθρωποι του Ιβάν έκαναν μια επαφή με τα νέα αφεντικά της Nova, και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία Νίκο Σταθόπουλο, συζητώντας το ενδεχόμενο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού Open.

 

Ως γνωστόν, ο τελευταίος δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον να επεκτείνει την επιρροή του στο πεδίο τόσο της τηλεόρασης όσο και των τηλεπικοινωνιών. Η φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Open, όπως είναι λογικό, έχει εξοργίσει τον διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βλέπει για ακόμα μία φορά να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της τηλεοπτικής ανεργίας.

 

Δεν είναι, λοιπόν, λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται πίσω από τα αλλεπάλληλα εξώδικα που στέλνει η Dimera, προκειμένου να διαψεύσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις που σχετίζονται με την πώληση του καναλιού που έχει στην ιδιοκτησία της. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε να βγει και να επιβεβαιώσει μια τέτοια εξέλιξη. Άλλωστε, και λίγο πριν από την απόφαση αναστολής έκδοσης του «Εθνους της Κυριακής» υπήρξαν αντίστοιχες αντιδράσεις.

 

Όμως, πλέον έχει ελάχιστη σημασία η απόφαση Σαββίδη σε σχέση με το Open, αφού ήδη έχουν επιλέξει οι τηλεθεατές να υποβιβάσουν το κανάλι στη Β‘ εθνική. Τα ποσοστά τηλεθέασης σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο πρόγραμμα αλλά και τη μηδενική επιρροή συγκροτούν ένα εκρηκτικό μείγμα απαξίωσης, που, όσο κι αν προσπαθεί ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δύσκολα αναστρέφεται.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου