Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Με νέα ταυτότητα η εφημερίδα «Ναυτεμπορική»

Πριν από αρκετό καιρό, η στήλη είχε αποκαλύψει την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη -και αφού είχε ολοκληρώσει έναν κύκλο επαφών με τους Δημήτρη Μάρη, Γιάννη Φιλιππάκη και Πέτρο Λεωτσάκο- να αναθέσει στον γιο του, Γιώργο, τον μιντιακό όμιλο που αποφάσισε να «χτίσει» με όχημα τη «Ναυτεμπορική».

 

Η σχετική πληροφορία επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, αφού υπήρξε ανακοίνωση του Γιώργου Μελισσανίδη με την ιδιότητα του εκδότη. Στο σχετικό κείμενο γίνονται
αναφορές σχετικά με τα σχέδια που έχει η νέα ιδιοκτησία και που συνδέονται κυρίως με δράσεις στον χώρο του Διαδικτύου.

 

Από την Πέμπτη η «Ναυτεμπορική» εκδίδεται από τη Zofrank Ηoldings CO limited, μια κυπριακή εταιρεία, που έχει υποκατάστημα στην Ακτή Κονδύλη 10, στον Πειραιά, και νόμιμο εκπρόσωπο τον Αντώνη Παυλάκη. Οπως έγινε γνωστό από το πανηγυρικό κείμενο που υπογράφει ο Γιώργος Μελισσανίδης, τα γραφεία του μιντιακού ομίλου του «Τίγρη» θα στεγάζονται στο κτίριο της Aegean στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Πριν από την επίσημη αλλαγή σκυτάλης, με την ανάληψη της «Ναυτεμπορικής» από τον Μελισσανίδη, υπήρξαν επαφές με δημοσιογράφους, όπου μεταξύ των άλλων τού επικοινωνήθηκε η απόφαση της νέας ιδιοκτησίας περί ασυμβίβαστου στο να εργάζονται σε άλλο Μέσο. Σε όσους αποφάσισαν να συνεχίσουν να εργάζονται μόνο στη «Ναυτεμπορική» υπήρξε μια μικρή αναπροσαρμογή στον μισθό, που είχε να κάνει με την αφομοίωση στον ονομαστικό μισθό και της εργασίας του ενός Σαββατοκύριακου.

 

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εκείνο που επισημαίνουν όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο του τελευταίου διαστήματος είναι η άμεση εμπλοκή τόσο του πρεσβύτερου όσο και του νεότερου Μελισσανίδη με το όλο project. Επίσης, αυτό που σημειώνουν οι έχοντες εικόνα των σχεδιασμών έχει να κάνει με την απόφαση για περαιτέρω επέκταση του ομίλου στον χώρο του
Διαδικτύου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου