Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Μαρία Ηλιάκη και επισήμως στο Mega

Η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από πολλά χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. «Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες και συνεχίζει: «Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, τη σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

 

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία».

 

Λίγη ώρα μετά ήρθε και η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γεια σας. Ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega. Ναι! Άκου να δεις τώρα! Χώθηκα και εγώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Σας ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και, πάνω από όλα, ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ», λέει η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 28 Αυγούστου

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου