Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στον Alpha η «Super Κατερίνα» – Έρχεται αντίδραση από το OPEN;

Aνακοινώθηκε χθες τελικά η μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha με Δελτίο Τύπου που έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός, χωρίς ωστόσο σε πρώτη φάση να διευκρινίζονται η διάρκεια και οι συνεργάτες της εκπομπής. Το μόνο που αναφέρεται, που ενδεχομένως να είναι και μια λέξη του τίτλου, είναι το «Super», με κάποιες φήμες να αναφέρουν πως στο τραπέζι έπεσε και ο τίτλος «Super Κατερίνα».

 

«Εν όψει της νέας σεζόν, ο Alpha ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία. Ο Alpha καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου. Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες “Α”! Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να
τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού! Της ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά γεμάτη “Καινούργιες” επιτυχίες! Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον Alpha και είναι Super!».

 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «On Time», αναμένεται άμεση δικαστική κίνηση του Open μέσα στις επόμενες μέρες, δεδομένου ότι η παρουσιάστρια αποχώρησε από το σταθμό καταγγέλλοντας το συμβόλαιό της, το οποίο είχε ορίζοντα λήξης το καλοκαίρι του 2022.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 24 Αυγούστου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου