Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN:Η αποχώρηση Κουτροκόη, η Ρέβη και οι µουρµούρες

Άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των ηχηρών αποχωρήσεων από το Open εν μέσω της απόλυτης ρευστότητας που χαρακτηρίζει το κανάλι της Παιανίας, και δη τον ενημερωτικό τομέα επί εποχής Χρήστου Παναγιωτόπουλου, πρόσθεσε η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του καναλιού, Ντόρα Κουτροκόη.

 

Μπορεί να επρόκειτο για μια ξαφνική εξέλιξη, αφού βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» της έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο για τους καλά μυημένους στα μυστικά του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη το
γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτέλεσε.

 

Βλέπετε, σύμφωνα με τους εν λόγω κύκλους, αν και η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος ουδέποτε αναλώθηκε στις γενικότερες προστριβές στους κόλπους του ενημερωτικού τομέα, ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι είχε απολύτως διαφορετική προσέγγιση από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Γεωργία Λινάρδου, σχετικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων, με την ίδια να θεωρεί ότι οι συνέπειες ήταν ορατές στο επίπεδο της τηλεθέασης.

 

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στα social media επέλεξε να αποχαιρετήσει ονομαστικά μόνο τον συνοδοιπόρο της μπροστά από τις κάμερες, Ακη Παυλόπουλο.

 

Σε ό,τι αφορά τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, φέρεται να έκανε σοβαρές προσπάθειες να διατηρήσει την Ντ. Κουτροκόη στο δυναμικό του καναλιού αφότου η ίδια του ανακοίνωσε την απόφασή της, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα.

 

Μάλιστα, η τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών διήρκεσε πάνω από μία ώρα, χωρίς, όμως, να υπάρξει αποτέλεσμα, παρά το κλίμα αλληλοκατανόησης που, όπως συνομολογούν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, υπήρξε όλο αυτό το διάστημα.

 

Σε ό,τι έχει να κάνει, τώρα, με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει, όλες οι εκτιμήσεις στους διαδρόμους της Παιανίας συγκλίνουν στην Ευλαμπία Ρέβη, τη δημοσιογράφο που έγινε ευρύτερα γνωστή στις πρόσφατες πυρκαγιές και στη συνέντευξη με τον ηλικιωμένο που δάκρυσε όταν οι φλόγες απειλούσαν το σπίτι του στην Εύβοια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου